Türk Eğitim - Sen İlçe Başkanlığı Seçim Adayları

Türk Eğitim - Sen İlçe Başkanlığı seçimlerinde hakkı tutup devam etmek amacıyla 25 Aralık Cumartesi günü yapılacak olan seçimlerde adayız.

Türk Eğitim - Sen İlçe Başkanlığı Seçim Adayları
23 Aralık 2021 - 15:21
Eğitim alanında çalışanların sosyoekonomik durumlarını ve sıkıntılarını biliyoruz. Ekip olarak senelerdir sendika teşkilatımızın hemen her kademesinde görev icra ederek bugünlere ulaştık. 2022 senesinde yapılacak olan banka promosyonlarında geçmiş senelerde eğitim çalışanlarının haklarının yeteri kadarıyla verilmediğini, korunmadığını düşünüyoruz. Beş senelik bir anlaşmanın en az 15 bin TL gibi bir rakama denk gelmesi gerektiğini ve yönetme yetkisi vermeniz halinde bunun için çalışacağımızın bilinmesini isteriz. Liyakatın temel alındığı bir idarenin oluşabilmesi için çok kötü yönetilen okullarımızın kurum kültürüne katkı yapmak bizim en önemli önceliğimiz olacaktır.
Yapılacak sendika seçimlerinin demokratik bir olgunluğu birlikte getireceğini bilerek yönetim kadrolarının seçiminin üyenin idaresi ile mümkün hale gelmesi gerektiğini biliyoruz. Bir STK'nın atama ile yönetilmemesi için Türkiye'nin en büyük STK'sı  olan Türk Eğitim - Sen'nin 25 Aralık tarihinde seçime gitmesi için çok yoğun çabalarımız oldu.
Ekip olarak biz dilinin hakim olduğu bir düstur için asla eğilmeyeceğiz, hep dik duracağız. Bizim derdimiz onuru için çalışan, gayret gösteren değerli üyelerimizdir. Varlık nedenimiz ve yönetime aday olmamız kesinlikle bu nedenlerdir. Bu anlayışla yapılacak seçimlerde ekip olarak desteklerinizi bekler, saygılarımızı en samimi duygularımızla sunarız.
Yönetim Kurulumuz: 


Eser Gültepe Başkanlığında 
Emre Yalçınöz 
Hatip Tanrıöver 
Serkan Yılmaz
Süleyman Kırpık
Bu haber 575 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum