Akrabası Olduğunu Söylerek Yaşlı Kadını Gasp Etti

Kadirli ilçesinde 88 yaşındaki yaşlı bir kadının yanına gelen ve akrabası olduğunu söyleyen bir şahıs yaşlı kadının parmağında bulunan yüzüğü gasp ederek ortalıktan kayboldu.

23 Aralık 2021 - 18:23 - Güncelleme: 23 Aralık 2021 - 21:26
Bu akıllara durgunluk veren olay Tufanpaşa Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde yaşandı. Evinden yürüyüş yapmak amacıyla çıkan S.D (88) adındaki yaşlı kadının yanına gelen ve akrabası olduğunu, yürüyüşte kendisinin yanında bulunmak istediğini ifade eden bir şahıs yaşlı kadının elinden tutarak bir süre yürüyüş yaptı. İnsanların ve kameraların olmadığı bir yerde kadının parmağında bulunan altın yüzüğü zorla alarak ortalıktan kayboldu.
Parmağından yaralana yaşlı kadın yaşanan olayı polise bildirdi. Meydana  gelen olay ile ilgili Asayiş Büro ekipleri olayın yaşandığı çevrede yaptığı araştırma ve 180 dakikalık kamera kayıtlarını inceleyen polisler, gasp yapanın E.C (34) adındaki kişi olduğunu tespit etti.
Yapılan uzun araştırma ve titiz çalışma sonucu E.C ismindeki şahıs yakalanarak çıkarıldığı mahkemece yağma suçundan tutuklandı.
Bu haber 538 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum