Kullanım Koşulları

1. GİRİŞ

Bu Kullanım Koşulları (“ Kullanım Koşulları ”), aşağıda 16. Bölümde ana hatlarıyla belirtilen ve zaman zaman değiştirilebilecek olan ek koşullar ve referans yoluyla içerdikleri belgeler, politikalar veya koşullar (topluca “ Koşullar ”) dahil sizin tarafınızdan ve bir Nevada limited şirketi olan kadirlihaber, LLC (“ kadirlihaber”, “ biz ”, “ bizim ” veya “ biz ”) arasında imzalanmıştır . Bu Koşulların amaçları doğrultusunda, “ siz” bireysel ve toplu olarak, Planınız kapsamında Platformu ziyaret etmesine, görüntülemesine, kullanmasına veya erişmesine izin verdiğiniz herhangi bir kişiyi (kullanıcı veya kullanıcının varlığı veya kuruluşu) içerir. kadirlihaberile, bu Şartlardan herhangi biriyle doğrudan çelişen şartlar içeren başka bir yazılı sözleşme akdetmiş olmanız halinde, söz konusu diğer sözleşmede belirtilen çelişkili şartlar geçerli olacaktır.

(i) Platformu ziyaret ederek, görüntüleyerek, kullanarak veya erişerek, (ii) "Kabul Et", "Satın Al", "Gönder" veya benzer bağlantılara tıklayarak veya (iii) bir Satış Siparişini imzalayarak veya onaylayarak kabul ve beyan etmektesiniz. veya Platformun misafiri veya kayıtlı kullanıcısı olmanıza bakılmaksızın, bu Koşulları okuyup, anladığınız ve bu Koşulların bağlayıcılığını kabul ettiğiniz, bu Koşulları içeren başka bir sözleşme. BU ŞARTLARI KABUL ETMİYORSANIZ, PLATFORMA ERİŞEMEZ VEYA KULLANAMAZSINIZ. PPLULSIGHT'IN PLATFORMA ERİŞİMİNİZE VE KULLANIMINIZA İZİN VERMESİ, AÇIKÇA BU KOŞULLARIN TÜM HÜKÜM VE KOŞULLARINI KABUL ETMENİZ ÜZERİNE ŞARTLANDIRILMAKTADIR.

2. GİZLİLİK POLİTİKASI
Gizliliğiniz bizim için önemlidir ve kişisel bilgilerinizi korumayı taahhüt ediyoruz. Platformu kullanımınızla bağlantılı olarak gönderilen tüm kişisel bilgiler , bu referansla bu belgeye dahil edilen https://www.kadirlihaber.com/s/gizlilik-bildirimi-15.html adresinde bulunan gizlilik politikamıza (" Gizlilik Politikası ") tabidir . Sizin hakkınızda doğrudan sizden aldığımız veya Platform kullanımınızın doğası gereği elde ettiğimiz bilgileri Gizlilik Politikamıza uygun olarak yalnızca size hizmet sunmaya ve Platformu iyileştirmeye yönelik olarak kullanacağız.

3. VERİ KORUMA
kadirlihaber'ın Veri Koruma Sözleşmesi burada bulunabilir .

4. PLATFORM ERİŞİMİ VE HESAP KAYDI
Platforma erişmek için, sizin için bir kadirlihaberhesabı oluşturmamıza ve sürdürmemize yardımcı olacak belirli bilgileri sağlamanız istenebilir. Bu nedenle, sağladığınız tüm bilgilerin doğru, güncel ve eksiksiz olması Platformu kullanmanızın bir koşuludur. Sağladığınız tüm bilgilerin Gizlilik Politikamıza tabi olduğunu kabul ediyorsunuz ve Gizlilik Politikamızla tutarlı olarak bilgilerinizle ilgili olarak yapacağımız tüm işlemleri kabul ediyorsunuz.

Burada açıkça belirtilmedikçe, hesabınızı başka bir kişiye devredemezsiniz ve herhangi bir zamanda başka birinin hesabını kullanamazsınız. Yine de hesabınızı veya Planınızı kullanması için başka bir kişiye yetki verdiğiniz veya kaydettirdiğiniz veya hesabınızı korumak için yukarıda belirtilen şekilde ihmalkar davrandığınız durumlarda, (i) bu kişinin eylem ve ihmallerinden tamamen sorumlu olduğunuzu kabul etmektesiniz. Hesabınız aracılığıyla Platform'a erişme, (ii) kişinin Platforma erişimini ve Platformu kullanmasını kontrol etme ve (iii) bu kişi(ler) tarafından herhangi bir kullanım veya kötüye kullanımın sonuçları.

5. kadirlihaberABONELİK PLANLARI VE ÖDEME
(a). Abonelik Planı ve Abonelik Yönetimi

(Bence). Kapsam ve Süreyi Planlayın.  Satın aldığınız, kaydolduğunuz, sipariş verdiğiniz veya yenilediğiniz kadirlihaberiş planı, http://www.kadirlihaber.com/plans veya https://www.kadirlihaber.com/pricing/flow   (her biri, bir " Planı ”) veya Şirket Ortaklık Planında (aşağıya bakınız). kadirlihaber, satın alma sırasında, çevrimiçi ödeme sırasında veya bir Satış Siparişinde belirtildiği şekilde belirtilen süre boyunca Platforma erişmenizi sağlar (" İlk Süre "”) kesinlikle bu Koşullara uygun olarak. Başlangıç ​​Döneminin (veya Yenileme Döneminin) herhangi bir şekilde yenilenmesi, bu yenilemenin sizin otomatik yenilemeniz, çevrimiçi ödeme, yenileme Satış Siparişi veya başka bir şekilde gerçekleşmesi fark etmeksizin, Başlangıç ​​Dönemi ile birlikte bir “Yenileme Süresi” olarak kabul edilecektir. , "Süre", uygun olduğu şekilde.
(ii). Bireysel Kullanıcıların Kaydı. Planınıza bağlı olarak, bir veya daha fazla çalışanınızı plan yöneticisi/yöneticileri olarak hareket etmesi için atayabilirsiniz (her biri bir “ Plan Yöneticisi ””). Yetkilendirdiğiniz herhangi bir Plan Yöneticisi, kullanıcı verilerini ve içeriğini görüntüleme, ek abonelikler satın alma, kullanıcıları Platformun Plan yönetim işlevleri aracılığıyla kullanıcıları atama ve yetkilendirme dahil olmak üzere Planınızda bulunan özellikleri kullanmaya davet etme yeteneğine sahip olacaktır. Bir Plan satın alarak, belirli sayıda kişi kadirlihaberkullanıcısı olarak kaydolabilir ve Platforma erişim elde edebilir. Her kullanıcı, Planı satın alan işletme veya söz konusu işletmenin belirlenmiş Plan Yöneticisi tarafından atanmalı ve atanmalıdır, ardından her kullanıcı bir kadirlihaberhesabına kaydolmaya ve Platforma erişim almaya davet edilecektir. Bireysel abonelikler dahil olmak üzere Platforma erişim, Planı satın alan işletmenin dahili amaçları için kullanılacaktır ve paylaşılamaz. Planınız gerektiriyorsa veya dilerseniz, Platforma erişim hakkına sahip olacak kişilerin adını, soyadını ve e-posta adresini bize verdiğiniz sürece, satın alma işleminizden sonra Planınızda bulunan belirli özelliklere kullanıcıları atayabilir ve yetkilendirebiliriz. Belirlenen kadirlihaberSatış Temsilcinizle iletişime geçin veyaDaha fazla ayrıntı için [email protected] .

(iii).  Kullanıcı Sayısını Değiştirme. Bir Plan sahibi olarak, siz veya Plan Yöneticiniz, Başlangıç ​​Dönemi veya uygun olduğu şekilde herhangi bir Yenileme Dönemi sırasında ek kullanıcılar ekleyebilirsiniz. Platforma erişim, eklenen her kullanıcı için zamanında ödeme yapılması şartına bağlıdır; bu, o sırada geçerli Sürenizde kalan günlerin sayısına eşit olarak dağıtılır ve ödeme, dosyada (veya faturalı) Ödeme Yönteminizle yapılır. Planınızda izin verilen bireysel kullanıcı sayısı Süre boyunca azaltılamaz ve kullanılmayan veya atanmamış lisanslar için geri ödeme yapılmaz.

(iv). Erişim Transferine İzin Verilmiyor. Kullanıcı erişiminin, atadığınız kişilere özel olduğunu onaylıyor ve kabul ediyorsunuz. Satış Siparişinizde belirtilenler dışında, bu Koşullar kapsamında verilen erişim herhangi bir nedenle başka bir kişiye devredilemez ve kullanıcılarınızın Platforma erişim vermesini önlemek için ticari olarak makul tüm adımları atacaksınız. ve kuruluşunuzun dışında.

(v). Otomatik Yenileme. Aşağıdaki 12(b) maddesi uyarınca Planınızı feshetmediğiniz veya bir bayi aracılığıyla satın almadığınız veya Satış Siparişinizde aksi belirtilmediği sürece, GEÇERLİ HER DÖNEMİN SONUNDA PLANINIZI OTOMATİK OLARAK YENİLEYECEĞİMİZİ ANLAMAK VE KABUL ETMEKTESİNİZ ( O ZAMANDA PLANINIZDAKİ TÜM ÖZELLİKLER DAHİL OLARAK ON İKİ (12) AYLIK BİR SÜRE İÇİNDE VE İŞLEMLERDE GEÇERLİ FİYATTAN GEÇERLİ FİYATA GEÇERLİ OLARAK GEÇERLİ FİYATA GEÇERLİ FİYATA GEÇERLİ FİYATA GEÇERLİ OLARAK GEÇERLİ FİYATA GEÇERLİ OLARAK GEÇERLİ FİYATA GEÇERLİ OLARAK GEÇERLİ FİYATA GEÇERLİ OLARAK PLANINIZDAKİ TÜM ÖZELLİKLER DAHİLDİR .

(B). Ödeme. Platforma erişim, Platforma ücretsiz bir pilot veya başka bir şekilde erişmiyorsanız, çevrimiçi ödeme sırasında veya bir Satış Siparişinde belirtilen miktarda Planınız için o sırada geçerli olan ücretin/ücretlerin zamanında ödenmesi şartına açıkça bağlıdır. ücretsiz düzenleme. Herhangi bir zamanda herhangi bir ücreti artırma veya azaltma hakkını saklı tutarız; ancak, ücret(ler)inizi önceden ödemiş olmanız halinde, artış veya azalış, mevcut Sürenizin sonuna kadar Planınız veya hizmetiniz için geçerli olmayacaktır.

(Bence). Ödeme şekli. Bir Plana kaydolarak, abone olarak veya satın alarak ve fatura bilgilerini sağlayarak, bize ve yetkili üçüncü taraf ödeme işlemcimize banka kartı, kredi kartı, banka bilgileri, üçüncü taraf ödemelerini kullanarak ödeme yapma hakkını vermiş olursunuz. hesabınızda sağladığınız, yetkilendirdiğiniz veya sürdürdüğünüz sağlayıcı veya bayi (bireysel ve toplu olarak “ Ödeme Yöntemi ”).

(ii). Fatura ile Ödeme. Kendi Ödeme Yönteminizi kullanmak yerine çevrimiçi ödeme sırasında faturalandırılmayı seçerseniz (veya sizin adınıza bir üçüncü taraf ödeme sağlayıcısının veya bayinin faturalandırılmasını seçerseniz), aşağıdakilerden bağımsız olarak bir Satış Siparişi yürütüldüğünde faturalandırılırsınız. Başlangıç ​​tarihini veya çevrimiçi ödeme için, ödeme sırasında belirtilen Plan başlangıç ​​tarihinden itibaren veya bu tarih civarında planlayın. Ödemenin, herhangi bir kadirlihaberfaturasının tarihi itibariyle, söz konusu tarihten itibaren otuz (30) gün içinde ödenmesi gerektiğini kabul etmektesiniz.

(iii). Ödeme Yönteminizi Düzenleme.Çevrimiçi ödeme kullanıyorsanız, web sitemizi ziyaret ederek ve kadirlihaberweb sitesinin sayfalarının üst kısmında bulunan “Hesap” bağlantısını tıklayarak ödeme yöntemi bilgilerinizi düzenleyebilirsiniz. Bir ödeme, sona erme, yetersiz bakiye veya başka bir nedenle başarıyla kapatılmazsa ve ödeme yöntemi bilgilerinizi düzenlemezseniz veya hesabınızın iptali için uygun bildirimde bulunmazsanız (aşağıdaki Bölüm 12(b)'deki İptal Politikası'na bakın) , tahsil edilmeyen tutarlardan sorumlu olmaya devam edersiniz ve güncellenebileceği için ödeme yöntemini faturalandırmaya devam etmemiz için bize yetki verirsiniz. Bu, ödeme fatura tarihlerinizde bir değişikliğe neden olabilir. Ödeme yönteminizi ilgili ödeme hizmeti sağlayıcısı tarafından sağlanan bilgilerle güncelleyebiliriz ve siz de güncellenmiş ödeme yönteminden geçerli ücreti tahsil etmeye devam etmemiz için bize yetki verirsiniz.

(1). Hesabınıza herhangi bir ödeme şekli sağladığınızda veya eklediğinizde, bankanız gerekli fonları rezerve edebilir veya işlem gerçekleşene veya provizyon bekletme süresi dolana kadar küçük bir provizyon bekletebilir, ancak bu gerçek ücret değildir. Yetkilendirme, bankanızın politikalarına göre hesabınızdan kaldırılacaktır; ve bu nedenle, bir yetkilendirmeyi kaldırmak için, çevrimiçi siparişler için yetkilerinin ne kadar süreyle tutulduğunu netleştirmek için lütfen bankanızla iletişime geçin.

(2). Bizimle nerede işlem yaptığınıza, kullanılan ödeme yönteminin türüne ve ödeme yönteminizin nerede düzenlendiğine bağlı olarak, bizimle yaptığınız işlem, döviz kurları ve diğer kadirlihabertarafından sağlanan coğrafik özelliklere bağlı olarak döviz ücretlerine veya fiyat farklılıklarına tabi olabilir. fiyatlandırma. Ödeme için tüm ödeme yöntemlerini, para birimlerini veya konumları desteklemiyoruz.

(iv). Toplama Yöntemleri. Ödeme yönteminiz başarısız olursa veya hesabınızın vadesi dolmuşsa, diğer tahsilat mekanizmalarını kullanarak borçlu olunan ücretleri tahsil edebiliriz - bu, kayıtlarımızda kayıtlı diğer ödeme yöntemlerinin tahsil edilmesini veya ücretleri ve maliyeti size ait olan tahsilat kurumlarının ve hukuk müşavirinin tutulmasını içerebilir. ödemeyi kabul ediyorum. Aksi yöndeki herhangi bir hükümden bağımsız olarak, ücret ödeme yükümlülüğünüz, geçerli Sürenizin sonuna kadar ve söz konusu Süre boyunca Planınızı iptal edip etmemenizden bağımsız olarak devam eder. Geç ödemelere aylık %1.5 ek faiz ve varsa vergiler eklenecektir ve bu ek faiz günlük olarak birleştirilir.

(v). Ödeme Yapılmaması Nedeniyle Askıya Alındı. Gerekli süre içinde ödeme alınmazsa veya yanlış veya güncel olmayan ödeme bilgilerine dayanarak Planınızı yenileyemezsek, ödeme alınana kadar Platforma erişiminizi (tüm kullanıcılarınızın erişimi dahil) askıya alabiliriz. Ödeme yapılmaması nedeniyle Planınızı askıya almamız ve ödemenizi yaptıktan sonra Platforma erişiminizi eski haline getirmemiz durumunda, geçerli Süreye ek süre eklenmeyecektir.

(vi). Ters ibrazlar. kadirlihabertarafından Ödeme Yöntemi'ne yapılan ödemelere karşı bir ters ibrazda bulunursanız ve ters ibraz kabul edilirse, hesabınız devre dışı bırakılır.

(vii). Aşırı Kullanım. Platformu veya hizmetleri, Planınız dahilindeki kullanıcı aboneliklerinin yetkisiz olarak döndürülmesi veya Satış Siparişinizde belirtilenleri aşan aktif kullanıcılar (" Aşırı Kullanım ") dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, burada verilen kapsamı ihlal edecek şekilde kullanırsanız , kadirlihaberkendi takdirine bağlı olarak, size Aşırı Kullanım için geçerli Satış Siparişinde belirtilen oranlarda veya bunların olmaması durumunda, söz konusu Aşırı Kullanım için Planınızda yer alan özellikler için mevcut liste fiyatımız üzerinden size fatura kesebilir.

(viii). Vergiler. Ödeme vergiler hariçtir. Herhangi bir federal, eyalet veya yerel hükümet kuruluşu tarafından kadirlihaber'ın gelirine uygulanan vergiler dışında, geçerli tüm satış, kullanım, katma değer veya tüketim vergileri ve diğer benzer vergiler, harçlar veya harçlardan siz sorumlusunuz. Bu Kullanım Koşulları veya herhangi bir Satış Siparişi kapsamında tarafınızca ödenecek tutarlar, bu tür vergilerin kadirlihabertarafından tahsil edilip edilmediğine bakılmaksızın. Ödeme Yönteminizi işlerken veya faturalandırırken, bu tür vergiler için ayrı bir ücret ekleyebiliriz ve varsa, toplanan vergileri uygun vergi dairesine havale ederiz.

5.1 EKİP DENEME / PİLOT ABONELİK PLANLAR
Planınız, ücretsiz bir ekip denemesi (çevrimiçi ödeme yapan işletmeler için) (" Ekip Denemesi ") veya ücretsiz veya ücretli bir pilot uygulama (satış yönlendirmeli bir süreç aracılığıyla satın alma yapan işletmeler için) (" Pilot ") ile başlayabilir . Takım Denemenizin veya Pilot Çalışmanızın süresi kayıt sırasında belirlenecektir. Tamamen kendi takdirimize bağlı olarak, birden fazla ücretsiz deneme hesabı oluşturmak da dahil olmak üzere bir Takım Denemesi veya Pilot için uygunluğunuzu belirleme ve önceden bildirimde bulunmaksızın ve hiçbir yükümlülük olmaksızın herhangi bir zamanda Takım Denemenizi veya Pilotunuzu geri çekme veya değiştirme hakkını saklı tutarız. Bir Ekip Denemesi veya Pilot kullanıcı olarak, Platformun kullanımının ve erişiminin bu Koşullara tabi olduğunu kabul ve beyan edersiniz.

(a). Takım Denemesi. Sınırlı sayıda kullanıcı için çevrimiçi ödeme yoluyla ücretsiz bir Takım Denemesi sağlanır. Ekip Denemesi sırasında Platforma erişimin bu Koşullara tabi olduğunu kabul edersiniz. Ücretsiz bir Ekip Denemesi başlatmak için, ödeme yöntemi sırasında geçerli bir kredi kartı girmelisiniz; aksi belirtilmedikçe, Ekip Denemesi sırasında kredi kartınızdan ücret almayacağız ve sona ermesinden sonra hesabınızı otomatik olarak ücretli bir Plana dönüştürmeyeceğiz. Takım Denemenizi başlattığınızda otomatik dönüştürme ve otomatik yenileme bildirimi. Planınız ücretli bir Plana dönüştürülmezse, kullanıcılarınız bu tür Ekip Denemesinin sonunda Platforma erişimi kaybeder.

(B). Pilot. Pilot, yalnızca satış yönlendirmeli bir ödeme yoluyla sağlanır ve bu, Pilotunuzdaki kapsam, özellikler ve kullanıcı sayısına bağlı olarak Pilot için bir ücret içerebilir veya içermeyebilir. Pilot uygulama sırasında sizin ve kullanıcılarınızın Platformu kullanımının bu Koşullara tabi olduğunu kabul edersiniz. Ödeme veya Satış Siparişi sırasında aksi belirtilmedikçe, Pilot uygulamanızın sonunda hesabınızı otomatik olarak ücretli bir Plana dönüştürmeyiz. Ancak Pilot uygulamanızın sonunda Platformu kullanmaya ve Platforma erişmeye devam etmek için Pilotunuzu ücretli bir Plana dönüştürmeniz ve geçerli ücreti ödemeniz gerekir.

5.2 ŞİRKET ORTAKLIK PLANI

Planınız, bir üçüncü taraf tüzel kişi ile kadirlihaber(her biri, bir " Şirket Ortağı ") arasındaki bir şirket veya topluluk ortaklığı aracılığıyla kolaylaştırılan Platformumuza (" Şirket Ortaklık Planı ") bir deneme, sınırlı veya tam erişimle başlayabilir.”). Kullanabileceğiniz Platformun kapsamı ve özellikleri, Şirket Ortaklık Planınızın uzunluğu ve ücret (varsa ve sizin tarafınızdan veya Şirket Ortağı tarafından ödenip ödenmeyeceği) ödeme sırasında - çoğunlukla özel bir URL aracılığıyla - belirlenir. Şirket Ortaklık Planına veya Satış Siparişinizde belirtilenlere. Şirket Ortağımızla birlikte, tamamen kendi takdirimize bağlı olarak, bir Şirket Ortaklık Planına uygunluğunuzu belirleme ve herhangi bir zamanda önceden bildirimde bulunmaksızın ve hiçbir yükümlülük olmaksızın Şirket Ortaklık Planınızı geri çekme veya değiştirme hakkını saklı tutarız. Bir Şirket Ortaklık Planı kullanıcısı olarak, Platformu kullanımınızın ve Platforma erişiminizin (i) bu Şartlara,

6. ÖZEL MALZEMELER
(a). kadirlihaber'ın Tescilli Materyallerinin Kullanımı. Platform, kadirlihaber'ın ve kadirlihaber'ın lisans verenlerinin telif hakkıyla korunan materyallerini, ticari markalarını, tescilli ve gizli bilgilerini ve fikri mülkiyetini (topluca " Tescilli Malzemeler "”), kaynak kodu, video, metin, yazılım, fotoğraflar, grafikler, resimler, müzik ve ses dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere. Herhangi bir Tescilli Materyali tamamen veya kısmen değiştirmemeyi, yayınlamamayı, aktarmamayı, devrine veya satışına katılmamayı, türev çalışmalarını oluşturmamayı veya herhangi bir şekilde istismar etmemeyi kabul etmektesiniz. Tescilli Materyallere yalnızca Platform aracılığıyla erişilebilir ve başka herhangi bir site veya araçtan veya bu siteden erişilemez. Platforma erişim hakkı size (i) egzersiz dosyaları da dahil olmak üzere belirli eğitim kursları için Planınızla bağlantılı olarak sağlanabilecek indirilebilir içerik dışında herhangi bir Tescilli Materyali indirme veya saklama hakkı vermez. , ders slaytları ve örnek kod, görüntüleme amacıyla web tarayıcınız tarafından otomatik olarak önbelleğe alınan dosyalar ve (iii) masaüstü, mobil,Yetkili İndirilebilir Materyaller ”). Yetkilendirilmiş İndirilebilir Materyaller, yalnızca sınırlı bir geri alınabilir lisans uyarınca sizin tarafınızdan tutulur ve daha fazla transfer, satış, türev çalışmaların yaratılması veya herhangi bir şekilde kullanılması yasağı da dahil olmak üzere burada açıklanan tüm kısıtlamalara tabidir.

(B). Son kullanıcı Lisans Anlaşması. kadirlihaber, Koşullarda belirtilen tüm hüküm ve koşullara tabi olarak, Yetkili İndirilebilir Materyallerin kullanımı ve kurulumu için size münhasır olmayan bir lisans verir. Bu lisans, kadirlihabertarafından sağlanan ve Yetkili İndirilebilir Materyallerin orijinal yüklü sürümünün yerini alacak veya ekleyecek tüm yazılım yükseltmelerini veya ek özellikleri yönetir, ancak bu diğer yükseltmeler veya özellikler ayrı bir lisans kapsamında ele alınmadıkça, bu durumda bu koşullar geçerli olur.

(C). Hakların Saklanması. kadirlihaber, bu Koşullar kapsamında size verilen geçerli lisans kapsamında özel olarak verilenler dışında, Tescilli Materyallere ilişkin tüm fikri mülkiyet haklarını saklı tutar. Herhangi bir Tescilli Materyalin herhangi bir şekilde veya herhangi bir şekilde herhangi bir şekilde gönderilmesi, kopyalanması, iletilmesi, yeniden iletilmesi, dağıtılması, yeniden dağıtılması, yayınlanması, yeniden yayımlanması, kaynak koda dönüştürülmesi, parçalara ayrılması, tersine mühendislik veya başka bir şekilde çoğaltılması, saklanması, iletilmesi, değiştirilmesi veya ticari olarak kullanılması yasaktır. amaca, açık yazılı iznimiz olmadan izin verilir.

(D). Çoğul Görüş Telif Hakkı ve İşaretler. Tüm Platform telif hakkı ile korunmaktadır. Geçerli tüm telif hakkı yasalarına uymak sizin sorumluluğunuzdadır. "kadirlihaber", "Skill", "Flow", "Skill IQ", "Role IQ", "Team IQ", "kadirlihaberIQ", "IRIS" ve diğer kadirlihabermarkaları ve logoları, kadirlihaber'ın hizmet markaları ve ticari markalarıdır.

(e). Üçüncü Şahıs Markaları. Sitede kullanılan diğer ticari markalar, hizmet markaları ve logolar, ilgili sahiplerinin ticari markaları, hizmet markaları veya logolarıdır. kadirlihaber, bu üçüncü taraf ticari markalarını, hizmet markalarını veya logolarını ticari marka sahibinin izniyle veya yalnızca tanımlama amacıyla kullanır.

(F). Telif Hakkı veya Fikri Mülkiyet Yasalarının İhlali. Başkalarının fikri mülkiyetine saygı duyuyoruz ve kullanıcılarımızdan da aynısını yapmalarını istiyoruz. Uygun koşullarda ve tamamen kendi takdirimize bağlı olarak, Platformdaki (veya bize bildirilen) başkalarının haklarını ihlal edebileceğine inandığımız herhangi bir materyali kaldırabilir veya bunlara erişimi engelleyebiliriz. Çalışmanızın telif hakkı ihlali oluşturacak veya fikri mülkiyet haklarınızı başka bir şekilde ihlal edecek şekilde kopyalandığını düşünüyorsanız, lütfen http://www.kadirlihaber.com/ adresinde uyguladığımız prosedürler yoluyla bize bildirin. telif hakkı prosedürü .

7. GİZLİLİK
(a). Kesin bilgi.“Gizli Bilgiler”, Tescilli Materyaller de dahil olmak üzere bir tarafça (doğrudan veya dolaylı olarak) diğer tarafa ifşa edilen veya elde edilen tüm bilgiler ve bu diğer kişinin işi, operasyonları, sistemleri, süreçleri, ürünleri, ticari sırları ile ilgili tüm bilgiler anlamına gelir. , teknik bilgi, sözleşmeler, finansmanlar, planlar, stratejiler veya mevcut, eski veya potansiyel müşteriler, müşteriler, ortaklar veya tedarikçiler (yukarıdakilerden herhangi birinin kopyaları ile birlikte) bu tür bilgilerin gizli olarak işaretlenmiş olup olmadığına bakılmaksızın, ancak bilgiler hariçtir. hangi: (i) bu Koşulların herhangi bir şekilde ihlali dışında kamuya açık olan; (ii) tedarik edildiğinde, başkalarına ifşa etmelerinin engellenmediği durumlarda ifşa edildiği kişi tarafından zaten biliniyorsa; (iii) ifşa edildiği kişi tarafından başkalarına ifşa edilmesinin engellenmediği koşullarda bağımsız olarak elde edilir; veya (iv) sağlanan Gizli Bilgilerden bağımsız olarak ve bunlara atıfta bulunulmaksızın geliştirilir.

(B). Gizli Bilgilerin Kullanımı. Gizli Bilgileri alan taraf, diğerinin Gizli Bilgilerini yalnızca bu Koşullar kapsamındaki yükümlülüklerini yerine getirmek amacıyla kullanmayı kabul eder.

8. KULLANICI İÇERİĞİ
(a). Platform size bilgileri Platforma, diğer kullanıcılara veya üçüncü taraflara (“ Kullanıcı İçeriği ”) yükleme, gönderme, gönderme, yayınlama veya iletme olanağı sağlayabilir .

(Bence). Aksi belirtilmediği sürece, Platforma, üçüncü taraflara gönderdiğiniz veya başka bir şekilde kadirlihaber'ın kullanımına sunulan tüm Kullanıcı İçeriği, gizli ve tescilli olarak kabul edilecek ve yalnızca, Site aracılığıyla erişmesine izin verdiğiniz kişilere veya üçüncü taraflara sunulacaktır. Platform, API veya diğer iletim araçları.

(ii). Herhangi bir Kullanıcı İçeriği sağladığınız ölçüde, (a) yukarıda belirtilen Kullanıcı İçeriğini sağlamak için gerekli tüm haklara, lisanslara ve/veya izinlere sahip olduğunuzu, bu Kullanıcı İçeriğinin doğru ve makul ölçüde eksiksiz olduğunu, (c) Siz ve kadirlihaberarasında, söz konusu Kullanıcı İçeriğinin sağlanması ve kullanımıyla ilgili varsa, üçüncü taraf ücretlerinin ödenmesinden siz sorumlusunuz, (d) söz konusu Kullanıcı İçeriği herhangi bir üçüncü tarafı ihlal etmez veya kötüye kullanmaz ve etmeyecektir. haklarınız veya dolandırıcılık beyanı veya yanlış beyan veya haksız iş uygulamaları teşkil ediyorsa, (e) Platforma yüklediğiniz veya sağladığınız herhangi bir Kullanıcı İçeriğinden ve ihracat kontrol düzenlemeleri de dahil olmak üzere bunlarla ilgili geçerli yasalara uymaktan sorumlusunuz,

(iii). Kamuya açık kanallar, mesaj panoları veya blog gönderileri gibi Platformun belirli alanlarında gönderilen Kullanıcı İçeriği, gizli olmayan ve tescilli olmayan kabul edilecektir ve bunu yaparak, işbu belgeyle bize ve bağlı şirketlerimize ve hizmetimize izin vermiş olursunuz. sağlayıcılar ve birbirleri ve ilgili lisans sahiplerimiz, haleflerimiz ve bu tür herhangi bir materyali kullanma, çoğaltma, değiştirme, gerçekleştirme, görüntüleme, dağıtma ve başka bir şekilde üçüncü taraflara ifşa etme hakkını devreder. kadirlihaber, sizin veya başka bir kullanıcının veya üçüncü şahısların yayınladığı veya gönderdiği Kullanıcı İçeriği için hiçbir sorumluluk kabul etmez ve hiçbir yükümlülük kabul etmez. Hatalı, sakıncalı Kullanıcı İçeriğine maruz kalabileceğinizi anlıyor, kabul ediyor ve kabul ediyorsunuz, çocuklar için uygun değildir veya amacınıza uygun değildir ve Kullanıcı İçeriğinden kaynaklandığını iddia ettiğiniz hiçbir zarardan kadirlihaber'ın sorumlu olmayacağını kabul etmektesiniz. Kullanıcı İçeriğinin veya halka açık kanallarda, mesaj panolarında veya blog gönderilerinde bulunan diğer bilgilerin herhangi bir şekilde kullanılması veya bunlara güvenilmesinin riski yalnızca size aittir. kadirlihaber, herhangi bir Kullanıcı İçeriğinin veya halka açık kanallar, mesaj panoları veya blog gönderileri aracılığıyla sağlanan iletişimlerin eksiksizliğini, doğruluğunu, doğruluğunu veya güvenilirliğini garanti etmez.

(B). İzleme ve Yürütme. Şunları yapma hakkına sahibiz:

(Bence). tamamen kendi takdirimize bağlı olarak herhangi bir nedenle veya sebepsiz olarak herhangi bir Kullanıcı İçeriğini kaldırma veya yayınlamayı reddetme;

(ii). Bu Kullanıcı İçeriğinin bu Koşulları ihlal ettiğine, herhangi bir kişi veya kuruluşun herhangi bir fikri mülkiyet hakkını veya diğer haklarını ihlal ettiğine, kişisel güvenliği tehdit ettiğine inanmamız da dahil olmak üzere, tamamen kendi takdirimize bağlı olarak gerekli veya uygun gördüğümüz herhangi bir Kullanıcı İçeriği ile ilgili herhangi bir işlem yapmak Platform kullanıcılarının veya kamuoyunun veya kadirlihaberveya diğerleri için risk veya yükümlülük oluşturabilecek;

(iii). kimliğinizi veya hakkınızdaki diğer bilgileri, yayınladığınız materyalin fikri mülkiyet hakları veya mahremiyet hakları da dahil olmak üzere haklarını ihlal ettiğini iddia eden herhangi bir üçüncü tarafa ifşa etmek;

(iv). Platformun herhangi bir yasa dışı veya yetkisiz kullanımı için kolluk kuvvetlerine başvurmak dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere uygun yasal işlemleri yapmak; ve

(v). Bu Koşulların herhangi bir ihlali nedeniyle Platformun tamamına veya bir kısmına erişiminizi sonlandırabilir veya askıya alabilir.

(C). Aksine herhangi bir hükme bakılmaksızın, herhangi bir Kullanıcı İçeriğini veya materyallerini Platformda yayınlanmadan önce inceleme yükümlülüğümüz yoktur ve sakıncalı materyallerin yayınlandıktan sonra derhal kaldırılmasını sağlayamayız. Buna göre, herhangi bir kullanıcı veya üçüncü şahıs tarafından sağlanan aktarımlar, iletişimler veya içerikle ilgili herhangi bir eylem veya eylemsizlik için hiçbir sorumluluk kabul etmiyoruz ve bu Bölümde açıklanan faaliyetlerin yerine getirilmesi veya yerine getirilmemesi nedeniyle hiç kimseye karşı hiçbir yükümlülüğümüz veya sorumluluğumuz yok.

9. GERİ BİLDİRİM
Platformdaki iyileştirmeler için geri bildirim, yorum ve önerilerde bulunmanızı memnuniyetle karşılıyor ve teşvik ediyoruz. Platform aracılığıyla veya başka bir şekilde sağlanan her türlü geri bildirimin kadirlihaber'ın yegane ve münhasır mülkü olacağını kabul ve beyan etmektesiniz ve işbu belgeyle kadirlihaber'a geri dönülmez bir şekilde devrediyorsunuz ve tüm hak, unvan ve menfaatlerinizi geri alınamaz bir şekilde kadirlihaber'a devretmeyi kabul ediyorsunuz. dünya çapındaki tüm patent hakları, telif hakları, ticari sır hakları ve diğer mülkiyet veya fikri mülkiyet hakları dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere tüm geri bildirimlere ve geri bildirimlere. Talebimiz ve masrafları bize ait olmak üzere, kadirlihaber'ın fikri mülkiyet haklarını ve geri bildirim için diğer yasal korumaları edinmesine, mükemmelleştirmesine ve sürdürmesine yardımcı olmak için makul olarak talep edebileceğimiz belgeleri yürütecek ve diğer işlemleri yapacaksınız.

10. ÇOĞLU GÖRÜŞ “Yapılması” ve “Yapılmaması Gerekenler”
Platformu kullanmanın bir koşulu olarak, aşağıdaki YAPILMAYACAKLARA ve YAPILMAMALARA uymayı ve bunlara uymayı kabul etmektesiniz.

(a). DO'lar (Kullanıcı Yükümlülükleri). Aşağıdakileri yapacağınızı onaylıyor ve kabul ediyorsunuz :

(Bence). geçerli tüm federal, eyalet, yerel veya uluslararası yasalara veya düzenlemelere uymak (telif hakkı, fikri mülkiyet, gizlilik ve kişisel kimlik ile ilgili yasalar veya ABD'ye veya diğer ülkelere veri veya yazılım ihracatı dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere);

(ii). bize doğru ve doğru bilgi sağlamak ve güncel tutmak;

(iii). yalnızca rahatça paylaşabileceğiniz bilgileri yayınlayın veya başka bir şekilde sağlayın;

(iv). Platformdaki tüm bölümleri saygılı bir şekilde kullanmak; ve

(v). Her oturumun veya Platformun kullanımının sonunda hesabınızdan çıkın.

(B). YAPILMAYACAKLAR (Yasaklanmış Davranış). Aşağıdakileri yapmayacağınızı kabul ve beyan etmektesiniz :

(Bence). mevcut bilgi veya içeriği çoğaltmak, yeniden dağıtmak, iletmek, atamak, satmak, yayınlamak, kiralamak, paylaşmak, ödünç vermek, değiştirmek, uyarlamak, düzenlemek, türev çalışmalarını oluşturmak, lisanslamak, yakalamak, indirmek, kaydetmek, yüklemek, yazdırmak veya başka bir şekilde aktarmak veya saklamak Burada belirtilen sınırlı izinlere tabi olarak, Yetkilendirilmiş İndirilebilir Materyaller dışında Platformda;

(ii). Yetkili İndirilebilir Materyallerin izin verilen kullanımı veya çevrimdışı görüntüleme için video materyallerinin geçici olarak depolanması (Planınız tarafından izin veriliyorsa) dışında, Platformda yer alan bilgileri veya verileri manuel veya sistematik olarak toplamak, kazımak, toplamak veya başka bir şekilde çıkarmak.

(iii). Başkalarının Platforma erişmesine izin vermek veya bunlara erişim sağlamak;

(iv). kadirlihaber'ı, bir kadirlihaberçalışanını, başka bir kullanıcıyı veya başka herhangi bir kişi veya kuruluşu (yukarıdakilerden herhangi biriyle ilişkili e-posta adreslerini veya hesap bilgilerini kullanmak dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere) taklit etmek veya taklit etmeye çalışmak veya yanlış veya bilerek yanlış bilgi vermek;

(v). Tescilli Materyallerden veya Platformda bulunan diğer herhangi bir içerikten herhangi bir telif hakkı, ticari marka, yasal bildirim veya diğer tescilli notları kaldırmak veya değiştirmek;

(vi). Platformun güvenlik mekanizmalarını ihlal etmek veya ihlal etmeye teşebbüs etmek, Platforma yetkisiz erişim elde etmeye çalışmak veya başkalarının bunu yapmasına yardımcı olmak veya Platformun güvenliğini başka bir şekilde ihlal etmek veya Platformu herhangi bir şekilde bozmak;

(vii). kadirlihaber'ın yetkili bir temsilcisinin önceden açık yazılı izni olmaksızın, bizim tarafımızdan herhangi bir biçim veya dernek, onay veya onay önerecek şekilde Platform'u ortak marka haline getirmek veya çerçevelemek veya bir bağlantı kurmak;

(viii). Platformun herhangi bir bölümünü, herhangi bir "önemsiz posta", "zincirleme mektup" veya "istenmeyen posta" veya diğer benzer talepler dahil olmak üzere herhangi bir reklam veya promosyon malzemesinin iletilmesine veya gönderilmesine yardımcı olmak için kullanmak;

(ix). Platformun herhangi bir bölümünde uygunsuz, saldırgan, şiddet içeren, tehdit edici, ırkçı, nefret dolu, cinsiyetçi, pornografik, yanlış, yanıltıcı, ihlal edici, karalayıcı veya iftira niteliğinde içerik yayınlamayın veya hedeflenen veya sistematik taciz, zorbalıkla sonuçlanan davranışlarda bulunmayın. intiharı veya kendine zarar vermeyi teşvik etmek veya teşvik etmek de dahil olmak üzere başkalarını utandırmak;

(x). Platformu veya içeriğini (Kullanıcı İçeriği dahil) kadirlihaber'ın yetkili bir temsilcisinin önceden açık yazılı izni olmaksızın bizimle bağlantılı olmayan bir iş için istihdam veya sözleşme yapmak üzere diğer kullanıcıları veya potansiyel kullanıcıları işe almak, talep etmek veya herhangi bir biçimde iletişim kurmak için kullanmak;

(xi). Yazılım virüslerini, solucanları, saatli bombaları, Truva atlarını veya herhangi bir bilgisayar yazılımının, donanımının veya herhangi bir bilgisayarın işlevselliğini kesintiye uğratmak, yok etmek veya sınırlamak için tasarlanmış diğer bilgisayar kodlarını, dosyalarını veya programlarını depolamak veya iletmek için Platformu kullanmak veya kullanmaya teşebbüs etmek; kişisel olarak tanımlanabilir bilgileri veya diğer verileri toplamak veya toplamak için tasarlanmış telekomünikasyon ekipmanı;

(xii). Platformu herhangi bir suç veya yasa dışı faaliyetin tanıtımı veya duyurulması için kullanmak;

(xiii). Herhangi birinin Platformu kullanmasını veya bundan faydalanmasını kısıtlayan veya engelleyen veya tarafımızca belirlendiği üzere bize veya Platform kullanıcılarına zarar verebilecek veya onları sorumluluğa maruz bırakabilecek herhangi bir davranışta bulunmak; ve/veya

(xiv). Platformu, Platformu devre dışı bırakacak, aşırı yükleyecek, zarar verecek veya bozacak herhangi bir şekilde kullanmak, diğer herhangi bir tarafın Platformu kullanımına müdahale etmek (Platform aracılığıyla gerçek zamanlı faaliyetlerde bulunma yetenekleri dahil) veya başka bir şekilde müdahaleye teşebbüs etmek. Platformun düzgün çalışması.

(C). Platformun Sınırlı Kullanımı. Siz veya onlar bu Şartların herhangi bir hükmünü (bu Şartlar dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere) ihlal ederse, Platformun kullanımını izleme ve erişiminizi veya herhangi bir kullanıcınızın erişimini askıya alma, iptal etme, reddetme, devre dışı bırakma veya sona erdirme hakkını saklı tutarız. Yukarıda YAPILACAKLAR ve YAPILMAYACAKLAR) veya sizin veya onların kullanım davranışınız, tamamen kendi takdirimize bağlı olarak belirlenen makul sınırları aşıyorsa.

(D). İhracat Kontrolleri. Platform ve özellikleri Amerika Birleşik Devletleri ihracat kontrollerine tabidir. Hiçbir Platform içeriği veya materyali (i) Küba, Sudan, Kuzey Kore, İran, Suriye, Ukrayna'nın Kırım bölgesi veya geçerli bir ambargoya veya başka bir ticarete tabi olan herhangi bir ülkeye (i) indirilemez veya ihraç edilemez. yargı yetkisine sahip herhangi bir devlet düzenleyici kurumu tarafından veya (ii) Amerika Birleşik Devletleri Hazine Bakanlığı'nın Özel Olarak Belirlenmiş Vatandaşlar (SDN) listesindeki veya Amerika Birleşik Devletleri Ticaret Bakanlığı'nın Konsolide Tarama Listesindeki (CSL) herhangi bir kişi veya kuruluş tarafından veya herhangi bir kişi veya kuruluş tarafından kısıtlama. Platforma erişerek veya Platformu kullanarak, bu tür bir ülkede veya bu tür bir listede bulunmadığınızı, kontrolü altında olmadığınızı veya vatandaşı olmadığınızı veya mukim olmadığınızı beyan ve garanti edersiniz. Platform dünya çapında erişilebilir olsa da, Platform'un Amerika Birleşik Devletleri dışındaki yerlerde kullanıma uygun veya mevcut olduğuna dair hiçbir beyanda bulunmuyoruz ve Platform'a içeriğinin veya malzemelerinin yasa dışı olduğu bölgelerden erişim yasak. Platforma diğer konumlardan erişmeyi seçenler bunu kendi inisiyatifleriyle yapar ve yerel yasalara uymaktan sorumludur. Platform ile bağlantılı olarak yapılan herhangi bir ürün, hizmet ve/veya bilgi teklifi, yasak olduğu durumlarda geçersizdir.

11. BEYAN, GARANTİLER VE SÖZLEŞMELER
(a). Beyanlarınız ve Garantileriniz. Aşağıdakileri beyan ve garanti edersiniz:

(Bence). Platformun tüm bölümleri yalnızca 16 yaşından büyük kişilere yönelik olduğundan 16 yaşından büyüksünüz. 16 yaşından küçükseniz, bir hesap açamaz veya Platformu başka bir şekilde kullanamazsınız;

(ii). Yürürlükteki yargı bölgelerinin yasaları uyarınca Platforma erişmesi veya Platformu kullanması yasaklanmış bir kişi değilsiniz;

(iii). Temsil ettiğiniz şirket, kuruluş, hükümet veya diğer herhangi bir tüzel kişilik adına bu şartları kabul etmeye yetkilisiniz;

(iv). Platforma sağladığınız tüm bilgiler her bakımdan eksiksiz ve doğrudur; ve

(v). Tüm internet, tarayıcı yazılımı ve uzantıları, bilgisayar donanımı, telefon ve gerekli diğer ekipmanın bakımı dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, Platforma erişiminiz ve Platformu kullanımınızla ilişkili tüm hizmet, telefon, veri ücretleri ve diğer ücret ve maliyetlerden yalnızca siz sorumlusunuz. böyle bir erişim için.

(B). Yetki. Siz ve kadirlihaber'ın her biriniz, (i) bu Koşullara tabi bir anlaşmaya girmek; (ii) bu Sözleşme kapsamındaki yükümlülüklerini yerine getireceğini ve bu Sözleşme kapsamındaki ifasının diğer herhangi bir sözleşmeyle çelişmediğini, sınırlamadığını veya bunlara aykırı olmadığını; (iii) ve bunu yaparak, geçerli yasaları veya herhangi bir sözleşme ilişkisini ihlal etmediğini.

(C). kadirlihaberFikri Mülkiyet. Aşağıdakileri beyan, garanti ve taahhüt ederiz: (i) size burada verilen hakları vermek için bu Koşullar kapsamındaki performansımızla bağlantılı olarak gerekli tüm haklara, unvanlara, lisanslara, fikri mülkiyete, izinlere ve onaylara sahibiz ve sahip olacağız; ve (ii) ne Platform (Tescilli Materyaller dahil) ne de bu Koşullar kapsamında öngörüldüğü şekilde sağlanması veya kullanılması, herhangi bir fikri mülkiyeti ihlal etmeyecek, ihlal etmeyecek, izinsiz girmeyecek veya herhangi bir şekilde aykırı veya ihlal etmeyecek veya herhangi bir fikri mülkiyetin yetkisiz kullanımını veya kötüye kullanılmasını teşkil etmeyecektir. herhangi bir üçüncü tarafın.

(D). Güven ve İşlevsellik.kadirlihaber, Platform içeriğinin veya işlevlerinin gereksinimlerinizi karşılayacağını veya Platformun işleyişinin kesintisiz veya hatasız olacağını garanti etmez. Platformda veya Platform aracılığıyla sunulan içerik ve materyaller yalnızca genel bilgilendirme amacıyla sunulmaktadır. Bu bilgilerin doğruluğunu, eksiksizliğini veya kullanışlılığını garanti etmiyoruz. Bu tür bilgilere güvenmenizin riski kesinlikle size aittir. Siz, kullanıcılarınız veya Platformun diğer herhangi bir ziyaretçisi veya içeriğinden haberdar olabilecek herhangi biri tarafından materyallerimize duyulan güvenden kaynaklanan veya bunlarla ilgili tüm sorumluluk ve sorumluluğu reddediyoruz. Platform, diğer kullanıcılar, blog yazarları veya üçüncü taraf lisans verenler, sendikacılar, toplayıcılar tarafından sağlanan materyaller de dahil olmak üzere üçüncü taraflarca sağlanan içeriği içerebilir. ve raporlama hizmetleri. Bu materyallerde ifade edilen tüm ifadeler ve görüşler ile tüm makaleler ve sorulara ve diğer içeriklere verilen yanıtlar, kadirlihabertarafından sağlanan içerik dışında, yalnızca bu materyalleri sağlayan kişi veya kuruluşun görüş ve sorumluluğundadır. Bu materyaller, kadirlihaber'ın görüşünü yansıtmayabilir. Herhangi bir üçüncü şahıs tarafından sağlanan herhangi bir materyalin içeriği veya doğruluğu konusunda size veya herhangi bir üçüncü şahsa karşı sorumlu veya yükümlü değiliz ve üçüncü şahıslar tarafından sağlanan herhangi bir hizmetin kullanımı onların politikalarına tabidir ve riski size aittir. yalnızca bu materyalleri sağlayan kişi veya kuruluşun görüşleri ve sorumluluğundadır. Bu materyaller, kadirlihaber'ın görüşünü yansıtmayabilir. Herhangi bir üçüncü şahıs tarafından sağlanan herhangi bir materyalin içeriği veya doğruluğu konusunda size veya herhangi bir üçüncü şahsa karşı sorumlu veya yükümlü değiliz ve üçüncü şahıslar tarafından sağlanan herhangi bir hizmetin kullanımı onların politikalarına tabidir ve riski size aittir. yalnızca bu materyalleri sağlayan kişi veya kuruluşun görüşleri ve sorumluluğundadır. Bu materyaller, kadirlihaber'ın görüşünü yansıtmayabilir. Herhangi bir üçüncü şahıs tarafından sağlanan herhangi bir materyalin içeriği veya doğruluğu konusunda size veya herhangi bir üçüncü şahsa karşı sorumlu veya yükümlü değiliz ve üçüncü şahıslar tarafından sağlanan herhangi bir hizmetin kullanımı onların politikalarına tabidir ve riski size aittir.

(e). Platformun Kullanılabilirliği. İnternet üzerinden veri trafiğinin Platformu kullanımınız veya Platforma erişiminiz sırasında gecikmelere neden olabileceğini kabul etmektesiniz ve buna göre İnternet kullanımı sırasında olağan olan gecikmelerden bizi sorumlu tutmamayı kabul etmektesiniz. Ayrıca, bu tür gecikmeler, Platform'u yükseltmemiz, değiştirmemiz veya standart bakımımızdan kaynaklanan gecikmeler veya kontrolümüz dışındaki diğer gecikmeler nedeniyle Platform'un 24 saat sürekli olarak kullanılamayabileceğini kabul ve beyan etmektesiniz.

(F).  Çoğul Görüş Dışı Ürünler. Platform ile kullanım için kadirlihaberDışı Ürünleri kurar veya etkinleştirirseniz, bu kadirlihaberDışı Ürünlerin sağlayıcılarının Platformun birlikte çalışmasıyla bağlantılı olarak Kullanıcı İçeriğine erişimi olabileceğini kabul edersiniz. kadirlihaber, bu tür kadirlihaberOlmayan Ürünler aracılığıyla erişilirken veya aktarılırken Kullanıcı İçeriğinin herhangi bir şekilde kullanılmasından, ifşa edilmesinden, değiştirilmesinden veya silinmesinden sorumlu olmayacaktır.

12. FESİH; İPTAL POLİTİKASI
(a). kadirlihaber'ın Fesih Hakları. (a) bu Koşulları ihlal ettiğinize; (b) üçüncü bir şahsın fikri mülkiyet haklarını ihlal eden; (c) yetkisiz Kullanıcı İçeriğini yayınlamak, yüklemek veya iletmek; veya (d) bu Koşulları, Gizlilik Politikamızı veya diğer geçerli politikaları ihlal etmiş veya bunlara aykırı davranmıştır. Yukarıda belirtilen nedenlerle bu tür herhangi bir askıya alma, devre dışı bırakma veya sonlandırma işleminin size önceden bildirimde bulunulmaksızın gerçekleştirilebileceğini ve kadirlihaber'ın hesabınızın herhangi bir şekilde devre dışı bırakılmasından veya Planınızın feshedilmesinden size veya herhangi bir üçüncü tarafa karşı sorumlu olmayacağını kabul edersiniz.

(B). Müşterinin Fesih Hakları.

(Bence). Neden için. Plan veya kadirlihaber'ı satın alan işletme, diğer tarafın bu Koşulları ihlal etmesi ve yazılı bildirimin alınmasından sonraki otuz (30) gün içinde söz konusu ihlali giderememesi durumunda, Planı veya herhangi bir Satış Siparişini sona ermesinden önce feshedebilir. kadirlihaber'ın düzeltilmeyen ihlalinden kaynaklanan durumlar dışında, Planınızla ilgili tüm ücretler veya masraflar iade edilemez ve ödenmemiş tüm ücretler fesih üzerine derhal muaccel olur ve ödenir.

(ii). Kolaylık için.Satın aldığınız diğer ürünlere veya Planlara özel şartlarda aksi belirtilmedikçe, bir Plan, o sırada geçerli olan Sürenin sona ermesinden en az otuz (30) gün önce kadirlihaber'a yazılı bildirim gönderilerek kolaylık sağlamak amacıyla feshedilebilir; ancak, herhangi bir kolaylık nedeniyle fesih durumunda, ödenen tüm ücretler tamamen iade edilemez ve bu tür bir fesih sırasında ödenmemiş herhangi bir ücret, muaccel ve ödenebilir olmaya devam edecektir. Şüpheye mahal vermemek için, Satış Siparişinin çok yıllık bir Süre için olması durumunda, bu bölüm kapsamındaki herhangi bir fesih işlemine yalnızca o Sürenin sonunda izin verilecektir. Kolaylık sağlamak için bu tür bir fesih tarihi itibariyle halen yürürlükte olan herhangi bir Süre ile ilgili olarak ve talebiniz üzerine, Planınız, ücret(ler)inizin ödendiği ölçüde, o sırada mevcut Sürenizin sonuna kadar aktif kalacaktır; ancak bu Şartlar yürürlükte kalmaya devam edecek ve bu Süre sona erene veya haklı nedenle daha erken feshedilene kadar bu Süreyi yönetecektir. Bu Bölüm 12(b)(ii) uyarınca yapılan tüm fesih talepleri şu adrese e-posta ile gönderilmelidir:[email protected] , o sırada geçerli olan Süre'den en geç otuz (30) gün önce.

(iii). İade yok. Sürenizin bitiminden önce Planınızı iptal ederseniz veya hesabınızı silerseniz geri ödeme yapılmayacaktır.

(C). kadirlihaber'ın, yürürlükteki yasalara tabi olarak, hesabınızın veya Planınızın feshedilmesine veya iptaline bakılmaksızın, arşivleme amacıyla kadirlihaber'ın sistemlerindeki bilgilerinizi saklayabileceğini ve saklayabileceğini kabul ve beyan etmektesiniz.

13. TAZMİNAT
(a). Tazminat. kadirlihaber'ı, yöneticilerini, çalışanlarını, lisans verenlerini, bağımsız yüklenicilerini, sağlayıcılarını, yan kuruluşlarını ve bağlı kuruluşlarını ve bunların ilgili görevlilerini, yöneticilerini, çalışanlarını, yüklenicilerini, acentelerini, lisans verenlerini, tedarikçilerini, haleflerini ve görevlendirenlerini savunmayı, tazmin etmeyi ve zarar görmemesini sağlamayı kabul ediyorsunuz. Aşağıdakilerden kaynaklanan veya bunlarla ilgili herhangi bir iddia, yükümlülük, zarar, hüküm, ödül, kayıp, maliyet, gider veya ücretten (makul avukatlık ücretleri dahil) (bundan böyle “ İddialar ” olarak anılacaktır ) ve bunlara karşı: (i) bu Koşulları ihlal etmeniz ; (ii) Platforma gönderdiğiniz herhangi bir bilgi; (iii) Platformun materyallerini, içeriğini, hizmetlerini veya ürünlerini bu Koşullarda açıkça izin verilenler dışında herhangi bir şekilde kullanmanız; veya (iv) Platformdan elde edilen herhangi bir bilgiyi kullanımınız.

(B). Tazminat Prosedürü. Mevcut savunmaları öne sürmek de dahil olmak üzere, herhangi bir İddianın savunulmasında makul olarak gerektiği kadar tam olarak işbirliği yapmayı kabul edersiniz. Masrafları bize ait olmak üzere, sizin tarafınızdan tazmin edilecek herhangi bir İddianın veya konunun münhasır savunmasını ve kontrolünü üstlenme hakkını saklı tutarız ve önceden yazılı onayımız olmadan hiçbir Talebi çözemezsiniz.

14. GARANTİ YOKTUR; SORUMLULUK SINIRLAMALARI
(a). Garanti yok.BURADA BELİRTİLEN GARANTİLER DIŞINDA, PLATFORM "OLDUĞU GİBİ" VE "MEVCUT OLDUĞU ŞEKİLDE" SUNULMAKTADIR, AÇIK VEYA ZIMNİ HİÇBİR GARANTİ VERMEMEKTEDİR. kadirlihaberVEYA kadirlihaberİLE İLİŞKİLİ HERHANGİ BİR KİŞİ VEYA KURULUŞ, PLATFORMUN TAMLIĞI, GÜVENLİĞİ, GÜVENİLİRLİĞİ, KALİTESİ, DOĞRULUĞU VEYA KULLANILABİLİRLİĞİ İLE İLGİLİ HİÇBİR SÖZ VERMEZ, GARANTİ VEYA BEYAN VERMEZ. YUKARIDAKİLERİ SINIRLAMAKSIZIN, PPLORSIGHT VEYA kadirlihaberİLE İLİŞKİLİ HERHANGİ BİR KİŞİ VEYA KURULUŞ, PLATFORMUN VEYA İÇERİĞİN PLATFORM YOLUYLA ELDE EDİLDİĞİNİ VEYA BUNDAN SONRA BUNDAN OLUŞAN HERHANGİ BİR BÖLÜMÜNÜN İADE EDİLMEYECEK OLDUĞUNU SÖYLEMEK VEYA GARANTİ ETMEMEKTEDİR. , PLATFORMUN VEYA BUNLARI KULLANILABİLİR KILAN SUNUCUSUNUN VİRÜS VEYA DİĞER ZARARLI BİLEŞENLER İÇERMEDİĞİNİ, YA DA SİTENİN VEYA İÇERİĞİNİN VEYA MATERYALLERİNİN İHTİYAÇ VEYA BEKLENTİLERİNİZİ BAŞKA BİR ŞEKİLDE KARŞILAYACAĞINA DAİR. kadirlihaberBURADA, SATILABİLİRLİK, İHLAL ETMEME VE BİR PARTİYE UYGUNLUK GARANTİLERİ DAHİL ANCAK BUNLARLA SINIRLI OLMAYAN, AÇIK VEYA ZIMNİ, YASAL VEYA BAŞKA HERHANGİ BİR GARANTİYİ REDDEDER.

(B). Sorumluluğun Sınırlandırılması.PPLLURALSIGHT, İŞTİRAKLERİ VEYA LİSANS SAĞLAYICILARI, HİZMET SAĞLAYICILARI, ÇALIŞANLARI, TEMSİLCİLERİ, YETKİLİLERİ VEYA YÖNETMENLERİ SİZE, KULLANICILARINIZDAN VEYA PLATFORM VEYA PLATFORMA İLİŞKİN HERHANGİ BİR ÜÇÜNCÜ TARAFA KARŞI SORUMLU OLMAYACAKTIR. HERHANGİ BİR SÖZLEŞME, İHMAL, HAKSIZ FİİL, KESİN YÜKÜMLÜLÜK VEYA BAŞKA YASAL VEYA Adil TEORİLER KAPSAMINDA, ÖNGÖRÜLEBİLİR OLSA BİLE: (i) TOPLAMDAKİ MİKTARDA, ÇOĞLU PERFORMANSIN KULLANILMASI İÇİN ÖDEDİĞİNİZ MİKTARDAN DAHA FAZLA OLAN HERHANGİ BİR MİKTAR BU SORUMLULUK KAYNAKLANMADAN HEMEN ÖNCEKİ ÜÇ (3) AY İÇİNDE; (ii) HERHANGİ BİR SINIRLAMA OLMAKSIZIN GELİR KAYBI, KAR KAYBI, İŞ KAYBI, BEKLENEN MAL KAYBI KAYBI, (iii) KULLANICI İÇERİĞİ VEYA VERİ KAYBI VEYA İKAME MAL VEYA HİZMETLERİN SATIN ALMA MALİYETİ; (iv) MAKUL KONTROLÜMÜZ DIŞINDAKİ HERHANGİ BİR KONUDA; VEYA (v) ÇOĞLU GÖRÜŞ ADINA VEYA PLATFORM ÜZERİNDEN HİZMET SAĞLAYAN ÜÇÜNCÜ ŞAHIS HİZMET SAĞLAYICILARI VEYA BAĞIMSIZ YÜKLENİCİLER (MENTÖRLER DAHİL) TARAFINDAN SAĞLANAN HERHANGİ BİR İŞLEM VEYA HİZMETLER İÇİN.

YUKARIDAKİLER, GEÇERLİ HUKUK KAPSAMINDA HARİÇ TUTULMAYAN VEYA SINIRLANDIRILAMAYAN HİÇBİR SORUMLULUĞU ETKİLEMEZ.

15. ŞARTLARDA VEYA PLATFORMDA YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER
(a). Bu Koşullardaki Değişiklikler.Bu Koşulları, Gizlilik Politikamızı veya referans yoluyla dahil ettikleri herhangi bir koşulu, kendi takdirimize bağlı olarak ve herhangi bir zamanda değiştirme veya değiştirme hakkını saklı tutarız. Bu tür herhangi bir değişiklik veya modifikasyon, Platform'da yayınlandıktan hemen sonra geçerli olacaktır; ancak, Bölüm 17(c)'de (Geçerli Kanun ve Yargı Yetkisi) yapılan herhangi bir değişiklik, tarafların değişikliğin Platform'da yayınlandığı tarihte veya öncesinde fiili bildirimde bulunduğu herhangi bir anlaşmazlık için geçerli olmayacaktır. Herhangi bir değişiklik veya modifikasyon hakkında sizi bilgilendirmek için makul adımları atacağız, ancak herhangi bir değişiklik veya modifikasyondan haberdar olmak için Platformu periyodik olarak gözden geçirmeyi kabul ediyorsunuz. Aksine herhangi bir şeye bakılmaksızın, Platformu ve kadirlihabertarafından sağlanan diğer hizmetleri kullanmaya devam etmeniz, bu tür değiştirilmiş veya değiştirilmiş tüm hüküm ve koşulları kesin olarak kabul ettiğiniz anlamına gelecektir.

(B). Platformdaki Değişiklikler. kadirlihaber, herhangi bir zamanda, herhangi bir bildirimde bulunmaksızın veya herhangi bir yükümlülük altına girmeksizin, Platformun herhangi bir içeriğini veya özelliğini veya herhangi bir bölümünü değiştirebilir veya ortadan kaldırabilir veya Platformun herhangi bir bölümünün kullanımını kısıtlayabilir. Hizmetle ilgili herhangi bir değişiklik veya ortadan kaldırma ile ilgili herhangi bir memnuniyetsizliğiniz ile ilgili olarak tek hakkınız Platformu kullanmayı bırakmaktır. Platformun tamamının veya herhangi bir bölümünün herhangi bir zamanda veya herhangi bir nedenle kullanılamaması durumunda sorumlu olmayacağız.

16. EK ŞARTLAR
Platformumuz ve hizmetlerimiz, bu Koşullara uygun olarak size sunulur ve ayrıca aşağıda belirtilen bir veya daha fazla ek koşula (" Ek Koşullar ") tabi olabilir. Bu Kullanım Koşulları ile Ek Koşullar arasında herhangi bir çelişki olması durumunda, kadirlihaber'tan satın aldığınız söz konusu belirli Plan veya hizmetle ilgili olarak Ek Koşullar geçerli olacaktır. Ek Koşullar değişebilir.

(a). kadirlihaberProfesyonel Hizmetler. kadirlihaber'ın profesyonel hizmetlerinden (“ Profesyonel Hizmetler ”) herhangi birini kullanır veya kullanırsanız , Profesyonel Hizmetler münhasıran http://www.kadirlihaber.com/terms/professional-services-terms adresinde bulunan kadirlihaberProfesyonel Hizmetleri Hüküm ve Koşullarına tabidir. (“ Profesyonel Hizmet Şartları ”).

(B). kadirlihaberLIVE (Kullanıcı Konferansı Etkinliği). kadirlihaber'ın kullanıcı konferansına (" kadirlihaberLIVE " olarak bilinir) bir bilet satın almanız durumunda , katılımınızın yalnızca http://www.kadirlihaber.com/terms adresinde bulunan kadirlihaberLive: Genel Şartlar ve Koşullar'a tabi olduğunu kabul edersiniz. /kadirlihaber-live-terms (“ kadirlihaberLIVE Koşulları ”).

(C). Şirket İçi Yazılım Ürünlerinin Kullanımı.   kadirlihaber'tan bir şirket içi yazılım ürünü içeren bir Plan satın alırsanız, bu tür şirket içi ürünün kullanımı yalnızca https://www.kadirlihaber.com/terms/on-premise adresinde bulunan Şirket İçi Yazılım koşullarına tabidir. -yazılım-şartları (“Şirket İçi Koşullar ”).

(D). Platforma erişmek için bir mobil cihaz veya kadirlihabertarafından sağlanan mobil uygulama kullanıyorsanız, aşağıdaki ek hüküm ve koşullar da geçerlidir.

(Bence). Platforma erişmek için mobil cihazınızın kullanımı için geçerli olan tüm mesaj ve veri ücretlerinden münhasıran sorumlu olduğunuzu kabul etmektesiniz. Bu tür tüm ücretler, mobil servis sağlayıcınız tarafından faturalandırılır ve ödenir. Fiyatlandırma planları, katılım durumu ve ayrıntılar için lütfen katılımcı mobil hizmet sağlayıcınızla iletişime geçin.

(ii). Kablosuz hizmetin her zaman her yerde mevcut olmayabileceğini ve hizmet sağlayıcınız tarafından veya başka bir şekilde yapılan ürün, yazılım, kapsama alanı veya hizmet değişikliklerinden etkilenebileceğini anlıyorsunuz. Kullandığınız mobil cihazın türüne bağlı olarak mobil uygulamalarımızı kullanımınız için ek şartlar ve koşullar geçerli olabilir.

(iii). Mobil cihazınız veya kadirlihabertarafından sağlanan mobil uygulama aracılığıyla Platforma erişiminiz veya Platformu kullanımınız, bu kullanım koşullarını kabul ettiğinizi teyit eder.

(e). Platformun kullanımına ilişkin ek rehberlik, https://help.kadirlihaber.com/help veya benzeri bir halef site aracılığıyla erişilebilen, zaman zaman güncellenen çevrimiçi yardım merkezimizde mevcuttur .

17. GENEL
(a). Feragat Edilemez. kadirlihaber'ın bu Koşulların herhangi bir hükmünü/hükümlerini uygulamaması, herhangi bir hüküm veya haktan feragat edildiği şeklinde yorumlanmayacaktır.

(B). Bölünebilirlik. Bu Koşulların herhangi bir hükmünün yasa dışı, geçersiz veya uygulanamaz olduğu tespit edilirse, söz konusu hüküm bu Koşullardan ayrılabilir olarak kabul edilecek ve bu Koşulların geri kalan hükümlerinin geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.

(C). Geçerli yasa ve yargı yetkisi.Bu Koşullar ve bu Koşullara veya bu Koşullar kapsamındaki müzakere, yürütme veya performansa (herhangi bir Bu Koşullarla bağlantılı olarak veya bunlarla bağlantılı olarak veya bu Koşullar'ı kabul etmeye teşvik olarak yapılan herhangi bir beyan veya garantiye dayanan, bunlardan kaynaklanan veya bunlarla ilgili olan iddia veya dava nedeni), bunlara göre yönetilir ve bunlara uygun olarak yorumlanacak ve uygulanacaktır. (i) başka bir yargı alanının maddi yasalarını tarafların haklarına veya görevlerine uygulayacak herhangi bir hukuk ihtilafı ilkelerine, (ii) Birleşmiş Milletler Uluslararası Mal Satışı Sözleşmeleri veya (iii) diğer uluslararası yasalar.Bu Koşulların veya hükümlerinin herhangi birinin uygulanması için herhangi bir dava veya diğer adli işlem, yalnızca Utah Eyaleti mahkemelerinde başlatılacaktır.

(D). Yasal Taleplere Uyum. Yukarıda belirtilenleri sınırlamaksızın, Müşteri verilerini veya Platformdaki diğer bilgileri ifşa etmemizi talep eden veya bizi yönlendiren yargı yetkisine sahip bir kanun uygulayıcı makamdan gelen herhangi bir geçerli yasal süreçle tam olarak işbirliği yapma hakkına sahibiz. BİZİ VE İŞTİRAKLERİMİZİ, LİSANS SAĞLAYICILARIMIZI VE HİZMET SAĞLAYICILARIMIZI, SORUŞTURMALAR VE GÖRÜŞMELER İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELERE İLİŞKİN TARAFIMIZDAN VEYA SORUŞTURMALARA GÖRE BİZİM VEYA YUKARIDAKİ TARAFLARDAN HERHANGİ BİRİ TARAFINDAN YAPILAN HERHANGİ BİR EYLEMDEN KAYNAKLANAN HERHANGİ BİR TALEPTEN FERAGAT EDİYORSUNUZ. YA BİZİM, BU TÜR TARAFLAR VEYA YASA UYGULAMA YETKİLERİ.

(e). Geçerli Yasalara Uyum. kadirlihaber, kişisel bilgilerinizin kullanımı ve ifşasıyla ilgili olarak 2016/679 Genel Veri Koruma Yönetmeliği ve Kaliforniya Tüketici Gizliliği Yasası dahil olmak üzere tüm geçerli yasa ve yönetmeliklere uymayı kabul eder. kadirlihaber, Anlaşma kapsamındaki yükümlülüklerini yerine getirirken, alt yüklenicilerinin, tedarikçilerinin ve tedarik zincirindeki diğer katılımcılarının her birinin, aşağıdakiler dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, yürürlükteki tüm modern kölelik yasalarına, düzenlemelerine, kurallarına ve kurallarına uymasını isteyecek ve gerekli kılacaktır. Modern Kölelik Yasası 2015 ve Modern Kölelik Yasası 2018 (topluca “ Elçilerin İşleri ”). kadirlihaber, bu Kanunlara uygunluğunu sağlamak için bu Anlaşmanın Süresi boyunca kendi politika ve prosedürlerini sürdürür ve sürdürecektir.

(F). İşaretlerin. Sizi kadirlihaber'ın web sitelerinde ve diğer pazarlama materyallerinde bir kadirlihabermüşterisi olarak tanımlayabileceğimizi kabul ediyorsunuz. kadirlihaber, sizi bir müşteri olarak tanımlamak için ticari markalarınızı, hizmet markalarınızı ve/veya logolarınızı kadirlihaberpazarlama materyallerinde veya Platformumuzda görüntüleyebilir. Yukarıda belirtilenler, Dönem boyunca adınızı, ticari markalarınızı, hizmet markalarınızı ve logolarınızı bu amaçla kullanmak için dünya çapında, münhasır olmayan ve geri alınamaz bir lisans olarak kabul edilecektir. Ayrıca, kadirlihabertarafından hazırlanan basın bültenlerinde ve örnek olay incelemelerinde referans alınmayı da kabul ediyorsunuz. Bu tür bir lisans ve izin, Sürenizin sonunda sona erecektir.

(G).  Tartışmalı karar. Bu Koşullarla ilgili herhangi bir anlaşmazlık ortaya çıkarsa, taraflar bu tür anlaşmazlığı çözmek için öncelikle iyi niyetle çalışmayı kabul eder ve taraflardan hiçbiri söz konusu ihtilafla ilgili olarak, söz konusu tarafın anlaşma tarihinden itibaren otuz (30) gün geçmeden herhangi bir işlem başlatamaz. diğer tarafa bu tür anlaşmazlığın doğası hakkında yazılı bildirimde bulunmak, ancak bu Şartların herhangi bir şartını fiilen veya ihlal tehdidinde bulunmanız durumunda buradaki hiçbir şey bizi ihtiyati tedbir talep etmekten alıkoyamaz.

(H). Farkına varmak. Bu Koşullar kapsamında verilmesi gerekebilecek herhangi bir bildirim: (i) kadirlihabertarafından hesap ayarlarınızda tuttuğunuz e-posta adresine e-posta yoluyla veya bildirimi platform; (ii) tarafınızca, onaylı posta, talep edilen iade makbuzu, e-posta veya zaman zaman güncellenebilecek olan aşağıda belirtilen geçerli posta adresindeki diğer geleneksel iletişim araçları dahil olmak üzere ticari olarak makul herhangi bir şekilde. Bu Bölüme uygun olmayan şekilde yapılan herhangi bir bildirim geçersiz sayılacaktır.

Dikkat: Hukuk Müşaviri

E-posta: [email protected]

Platformla ilgili diğer tüm geri bildirimler, yorumlar, teknik destek talepleri veya diğer iletişimler, [email protected] adresine e-posta gönderilerek kadirlihaberdestek ekibine yönlendirilmelidir .

(Bence). Ajans Yok. Bu Koşullardaki hiçbir şey, taraflardan herhangi birini diğerinin ortağı, ortak girişimi, acentesi, yasal temsilcisi, işvereni, yüklenicisi veya çalışanı olarak yorumlanmayacaktır. Ne kadirlihaberne de bu Şartların herhangi bir başka tarafı, herhangi bir beyan, beyan veya taahhütte bulunma veya diğer tarafı bağlayıcı herhangi bir eylemde bulunma yetkisine sahip değildir veya herhangi bir üçüncü tarafa sahip olduğunu gösteremez, işbu belgede belirtilen veya bağlı olan tarafça yazılı olarak yetkilendirilen durumlar dışında.

(J). Adil Yardım. Bu Koşulların ihlalinin, tazminat ödenmesinin yeterli tazminat olmayacağı, telafisi mümkün olmayan zararlara yol açabileceğini kabul etmektesiniz. Sonuç olarak, bu hükümleri ihlal eden her türlü eylemden sizi men etmek için bir dava başlatabileceğimizi ve bu çözüm yolunun kümülatif olacağını ve münhasır olmayacağını ve bunların herhangi bir ihlalini emreden veya ihlal tehdidinde bulunan bir ihtiyati tedbir talebinde bulunabileceğimizi kabul edersiniz. kanunen veya hakkaniyete göre hak sahibi olabileceğimiz diğer herhangi bir muafiyete ek olarak hükümler.

(k). Atama.Bu Koşullar kapsamındaki haklarımızın herhangi bir bölümünü serbestçe devredebilir veya devredebilir veya yükümlülüklerimizi devredebiliriz. Bu Koşullar kapsamındaki haklarınızı, yükümlülüklerinizi veya görevlerinizi önceden yazılı onayımız olmadan tamamen veya kısmen kendi takdirimize bağlı olarak atayamaz veya başka bir şekilde devredemezsiniz. kadirlihaber'ın önceden yazılı izni olmaksızın bu Koşulların herhangi bir devri veya devri teşebbüsü, baştan sona geçersiz ve hükümsüz olacaktır. Yukarıda belirtilenlere bakılmaksızın, bu Koşullar bağlayıcı olacak ve bu Koşulların her bir tarafının izin verilen halefleri ve devralanlarının yararına sigorta edecektir. Şüpheye mahal vermemek için, bu Şartları yukarıda belirtilenleri ihlal edecek şekilde devretmeniz durumunda, bu devralan, ödenmemiş ücretlerin ödenmesi dahil ancak bununla sınırlı olmamak üzere, bu Şartlara uymaktan sorumlu olacaktır.

(l). Çeşitli.Bu Koşullar ve bu Koşulları referans olarak içeren tüm koşullar, uygun olduğu şekilde her Satış Siparişi ile birlikte, Platform ile ilgili olarak siz ve kadirlihaberarasındaki tek ve bütün anlaşmayı teşkil eder ve önceki ve eş zamanlı tüm mutabakatların, anlaşmaların, beyanların ve garantilerin yerine geçer, Platform ve bu Koşullarda öngörülen konu ile ilgili olarak hem yazılı hem de sözlü. Burada kullanılan bölüm başlıkları yalnızca kolaylık sağla