Gönüllü Gençler Eğitim Alan Öğrencilere Süprizler Yaptı

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde gençlik merkezinin gönüllü gençleri, birleştirilmiş sınıfta eğitim alan öğrencilere güzel sürprizler yaparak hem eğlendirdiler hem de sevindirdiler.

Gönüllü Gençler Eğitim Alan Öğrencilere Süprizler Yaptı
25 Aralık 2021 - 14:16 - Güncelleme: 25 Aralık 2021 - 15:05
Kadirli ilçesi gençlik merkezinin gönüllü gençleri, ''Öğrencilere mutluluk taşıyoruz'' adlı proje kapsamında Kızyusuflu Köyü Acaroba ilkokulunu ziyarete gittiler.
Ziyaret kapsamında öğrencilere hikaye kitabı ve kırtasiye malzemeleri hediye eden gençlik merkezi gençleri, öğrencilerle birlikte kitap okudu, yüz boyama, ip atlama ve basketbol atma  ile oldukça güzel bir gün yaşattılar.

Grubun gençlerinden Bilgehan Üstünel, gayelerinin proje kapsamında her ay bir okulu ziyaret ederek öğrencileri sevindirmek, yüzlerini güldürmek olduğunu söyledi.


Öğrenci kardeşlerinin yüzündeki tebessümün kendilerini çok çok mutlu ettiğini ifade eden Üstünel, ''Bizler mekezin gönüllü gençler olarak Kızyusuflu köyündeki öğrenci kardeşlerimizi ziyarete geldik. Öğrencilere yöremizde yetiştirilen meyve ve sebze gibi bazı temel ihtiyaçlar getirdik. Onlarla birlikte oldukça güzel etkinlikler yaptık. Onara kitap ve kırtasiye malzemeleri getirdik. Gönüllü gençler olarak temel amacımız onların yüzlerini güldürebilmek ve onları mutlu etmektir.

Köy okulunun öğrencilerinden Ahmet Türkmenoğlu ve Fatih Gözüsarı da getirdikleri hediyelerden dolayı kendileriyle birlikte oyun oynamalarından dolayı gönüllü gençlere teşekkür ederek, çok mutlu olduklarını ve güzel eğlendiklerini belirttiler.
Bu haber 697 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum