Merhum Yazar İrfan Can Dualarla Anıldı

Kadirli'de emekli öğretmen ve araştırmacı yazar merhum İrfan Can, vefatının yıl dönümünde kent müzesinde düzenlenen etkinlikte dualarla anıldı.

Merhum Yazar İrfan Can Dualarla Anıldı
23 Aralık 2021 - 15:15
Kadirli ilçesi Atatürk Anadolu Lisesinden 2016 senesinde emekli olan İrfan Can, 2018 senesinde geçirmiş olduğu ağır kalp krizi sonucu vefat etmişti. Merhum İrfan Can için Kadirli İlçesi Kent Müzesinde bir anma programı yapıldı.

Etkinlikte okunan Kur'an-ı kerim ve yapılan duaların sonrasında merhumun yaşamından kesitler sunuldu. Merhum ile ilgili geçmişten geleceğe fotoğraf sergisi organize edildi. Programa başta aile ve sevenleri katılırken, ölüm yıl dönümü nedeniyle oldukça duygulu anlar yaşandı. Kadirli İlçesi Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, Merhum İrfan Can'ın Kadirli için oldukça sevilen ve çok önemli eğitimcilerinden biri olduğunu ifade ederek, İrfan Can toplum tarafından çok sevilen bir öğretmendi. Kadirli ilçemize oldukça önemli değerler kattı. Önemli olan bundan sonra değerli hocamızın hatırasını yaşatabilmek ve genç nesillere aktarabilmektir. Böyle değerli ve özel bir insanı kaybettiğimizden dolayı hepimiz oldukça üzüntülü ve hüzünlüyüz. Ailesine ve sevdiklerine tekrardan sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun.'' dedi.
Bu haber 614 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum