Kadirli'de Lgs Sınavında Başarı Gösterenlere Ödül Verildi

Yeni yapılmış olan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) psikolojisini öğrenciler yavaş yavaş atlatmaya başladılar.

Kadirli'de Lgs Sınavında Başarı Gösterenlere Ödül Verildi
13 Temmuz 2023 - 20:15
Kadirli ilçesinde yer alıp sınavda başarılı olan öğrenciler ödüllendirilerek daha büyük başarılara imza atmak için teşvik edildi. Kaymakam Vehbi Bakır, Devlet Bahçeli Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda öğrencilerin sınavdaki başarılarına karşılık onları destekleyerek başarılarının ömür boyu sürmesini diledi. Öğrencilere destek veren aile ebeveynlerini de tebrik ederek teşekkürlerini iletti. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız da bu tarz etkinliklerle öğrencilerin başarılarına başarı katmanları adına destek verdiklerini dile getirdiler. Bu tarz etkinlikler sayesinde hem öğrencileri hem de ailelerinin sevincini görmek yetkililerimizin de mutlu olmasını sağlamaktadır. 


Kadirli Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Koray Erdemir de ilçedeki eğitim- öğretim seviyesinin oranını yüksek tutmak ve bu başarıda kalıcılık sağlamak adına kendilerine hedef belirlediler. Konuşmalarının ardından sınavda güzel sonuçlar elde eden öğrencilere çeşitli hediyeler, ödüller vererek onların mutluluğuna mutluluk katmış oldu. 
Bu haber 668 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum