Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Osmaniye Spor İçin Destek Çağrısı Yaptı

Osmaniye Spor, yeni sezonda TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek.

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Osmaniye Spor İçin Destek Çağrısı Yaptı
22 Temmuz 2023 - 23:37
Vali Erdinç Yılmaz, kulüp başkanı Bülent Çenet ve birçok önemli kişinin katılımıyla bir pastanede düzenlenen toplantıda, takıma destek çağrısında bulundu.

Yılmaz, Osmaniye Spor'un yeni sezonda başarılı bir performans sergilemesi ve kente yakışır bir takım oluşturması için herkesin desteğine ihtiyaç olduğunu belirtti. 

Vali Erdinç Yılmaz’dan Anlamlı Açıklamalar!

Toplantıya katılan belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerine hitaben yaptığı konuşmada, "Osmaniye'yi temsil edecek, kente yakışacak bir spor takımının olmasını herkesin istediğini biliyoruz. Bu nedenle takımımıza destek vermek çok önemli. El birliğiyle güzel hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum." dedi.


Kulüp Başkanı Bülent Çenet'e olan güvenini dile getiren Vali Yılmaz, başkanın spor dünyasını iyi bildiğini ve takıma katkı sağlayacak doğru hamleler yaptığını vurguladı. "Bülent başkanla bu iş iyi gidiyor. Kendisine teşekkür ediyorum. Osmaniye Sporumuza inşallah güzel hizmetler devam edecek ve devam etmesini de istiyoruz. Sporu, spor dünyasını biliyor, bu işi de iyi anlıyor. Kendisine de bu sorumluluğu aldığı için teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.


Osmaniye Spor Kulüp Başkanı Bülent Çenet ise gelecek sezon için hazırlıkların başladığını ve takımın Nevşehir'de kampa girdiğini belirtti. Ayrıca, kulübün herhangi bir borcu bulunmadığını ve takımın başarılı bir performans sergilemesi için maddi desteğe ihtiyaçları olduğunu dile getirdi. Başkan Çenet, "Değerli büyüklerimiz, işadamlarımız ve başkanlarımız bize destek verirlerse inşallah Osmaniye Spor olarak sahaya güzel bir takım çıkaracağız." şeklinde konuştu.

 


Bu haber 208 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum