Öğrencilere vergisiz iPhone telefon detayları!

Öğrencilere vergisiz iPhone telefon satış tarihleri büyük merak konusu. Vergisiz telefon nasıl satılacak ve öğrenciler bu telefonları vergisiz nasıl alacak?

Öğrencilere vergisiz iPhone telefon detayları!
10 Temmuz 2023 - 23:17 - Güncelleme: 11 Temmuz 2023 - 12:46
Öğrencilere vergisiz iPhone telefon satış tarihleri büyük merak konusu.
Vergisiz telefon nasıl satılacak ve öğrenciler bu telefonları vergisiz nasıl alacak?
2023 iPhone 11, 12, 13, 14 Pro Max vergisiz fiyatları ne kadar olacak?



Öğrencilere özel olarak seçim vaadi olarak ortaya çıkarılan bu söylem, seçim sonrası tüm dikkatleri üzerine çekmiş bulunuyor.
vergisiz iPhone fiyatları kaç TL olacak hemen hemen tüm öğrencilerin merak ettiği önemli konuların başında geliyor.




Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından imzalanmak suretiyle  Resmi Gazete üzerinde  7 Temmuz 2023 tarihinde yayımlananmış olan karara göre 6 bin 91 TL’lik  yolcu beraberinde getirilen telefon kullanım izin harcı 20 bin TL şeklinde değişime uğradı.
Oluşan bu son gelişmeye bağlı olarak; vergisiz telefon fiyatları da tekrardan gündeme gelmiş bulunuyor.

2023 Türkiye genel seçimlerinden önce söylem olarak ortaya atılmış olan vergisiz telefon avantajı tüm öğrenciler için büyük bir müjde olarak açıklandı.
Bu durumdan ve indirimli fiyatlardan faydalanmak isteyen öğrenciler vergisiz iPhone 11, 12, 13, 14 PRO, Pro Max fiyatı ne kadar, kaç TL? Şeklinde birtakım araştırmalar içerisine girdi.


Öğrencilere vergisiz iPhone ve bilgisayar satın alma imkanını sunan seçim vaadi, büyük öğrenci kitleleri tarafından büyük bir merakla bekleniyor.
En son gelen Apple zamları sonrasında artan fiyatlar neticesinde vergisiz yeni fiyat durumları da öğrenciler tarafından yakın markaja alınmış bulunuyor.


Yeni zamların ardından en pahalı telefon 87 bin 475 TL vergili olarak satışa sunuluyor. en ucuz model iPhone SE'nin 64 GB hafızalı olan tasarımı da vergili fiyatlar olarak 24 bin 999 TL'ye satışta.
Öğrenciler vergisiz iPhone telefon modellerini ne zaman ve nereden alacaklarını merak ediyor. 
Son günlerde vergisiz fiyat sorgulamasının artış gösterdi. Arama sonuçlarında genellikle yeni İphone telefon fiyatları olarak aramalar yapılıyor.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından seçim söylemi olarak ortaya atılan bu durum, öğrencilere tek sefere mahsus ve vergisiz telefon-bilgisayar şeklinde uygulamaya alınacak.

 Apple'ın üst üste yapmakta olduğu yeni zamlar neticesinde; güncel vergisiz telefon fiyatları yakından inceleniyor.
 Geçtiğimiz günlerde konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cep telefonu, bedava internet, gençlik bankası ile ilgili Mehmet Bey (Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek) çalışıyor. Gençlere verdiğimiz sözleri tutacağız.” Şeklinde ifadelerde bulundu.

Vergisiz telefon ve bilgisayar konusunda gerekli çalışmalar sürerken Apple'ın yeni zam oranları ile vergisiz telefon ve bilgisayar fiyatları da değişmiş durumda.

VERGİSİZ İPHONE FİYATLARI NE KADAR?

Vergisiz iPhone fiyatları son zamların ardından yine güncellendi. 2023 iPhone 11, 12, 13, 14 Pro Max fiyatları yeni liste fiyatları ile kullanıcılar için yayınlandı.
 Bu listede adı geçmekte olan vergisiz iPhone 14 128 GB telefonuna ait fiyat 27 bin, iPhone 14 Pro Max 1 TB telefon fiyatı da 65 bin TL civarında!

 
Bu haber 641 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 1 Yorum