Mtv'de Yeni Karar Çıktı!

MTV'den deprem bölgesi muaf mı, ödeyecek mi? 2023 Ek MTV'den kimler muaf? MTV Deprem Bölgesi Ek MTV Deprem Bölgesi Ek MTV'den Muaf Mı?

Mtv'de Yeni Karar Çıktı!
10 Temmuz 2023 - 22:44 - Güncelleme: 10 Temmuz 2023 - 22:48


En düşük memur maaşının 22 bin 17 liraya çıkarılması ile bazı vergi artışlarını öngören "6 Şubat 2023 Tarihinde Meydana Gelen Depremlerin Yol Açtığı Ekonomik Kayıpların Telafisi İçin Ek Motorlu Taşıtlar Vergisi İhdası ile Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi"nin görüşmeleri, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda başladı.


Komisyon, AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş başkanlığında toplandı.Teklifin ilk imza sahibi AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, ek MTV ödemesi ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Komisyonun gündeminde deprem bölgesi ek MTV ödemesi de vardı. Peki, Deprem bölgesi ek MTV'den muaf mı, ödeyecek mi? 2023 Ek MTV'den kimler muaf? MTV iki kez mi ödenecek? 

MTV ödeme detayları Temmuz ayıyla beraber araştırılan konulardan biri. Motorlu taşıtlar vergisi (MTV) yılda iki defa ödeniyor. Ayrıca 2023 yılında bir kereye mahsus olmak üzere ek Motorlu Taşıtlar Vergisi ödenecek. Bir diğer merak edilen konu da deprem bölgesi ek MTV ödemeleri oldu.

Bölgede yaşayanlar deprem bölgesi ek MTV'den muaf mı merak ediiyorlar. Konuyla ilgili AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök TBMM plan ve bütçe komisyonunda açıklamalarda bulundu. Peki, deprem bölgesi ek MTV'den muaf mı, ödeyecek mi? 2023 Ek MTV'den kimler muaf? MTV iki kez mi ödenecek.
Bu haber 750 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum