Kadirli'de Hırsızlar Polisin Elinden Kaçamadı

Kadirli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, farklı hırsızlık suçları işleyen 4 zanlı yakalandı.

Kadirli'de Hırsızlar Polisin Elinden Kaçamadı
23 Temmuz 2023 - 20:44
Kadirli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, farklı hırsızlık suçları işleyen 4 zanlı yakalandı. Ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmaların ardından yakalanan zanlıların, Kadirli ilçesinde 7 farklı motosiklet, elektrikli bisiklet, buzdolabı motoru, güvercin hırsızlığı yaptıkları belirtildi. 

Ayrıca 2 farklı ikamet adresinde gerçekleşen telefon ve televizyon hırsızlığından sorumlu olan zanlıların da yakalandığı açıklandı. Kadirli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren ekiplerin, yakaladıkları zanlılardan 2’si tutuklandı. 


Zanlıların yakalanması ile birlikte ele geçirilen çalınan malzemelerin ise, ekipler tarafından sahiplerine teslim edildiği belirtildi. 


Kadirli Polisi Hırsızlara Göz Açtırmadı
Hırsızlık yapılan bölgelerde detaylı bir çalışma sergileyen polis ekipleri, kısa süre içerisnde şüphelileri yakaladı. Bölgede meydana gelen farklı hırsızlık suçlarının ardından harekete geçen polis ekipleri, titizlikle sürdüğü çalışmalarının ardından, hırsızlık olaylarının şüphelileri ile ilgili netice aldı. 



Yakalanan şüpheliler adli mercilere sevk edildi. Farklı ikametlerde gerçekleştirilen ayrı hırsızlık olaylarının sonucunda yakalanan 4 kişiden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kadirli ilçesinden gelen şikayetler üzerine çalışmalarını kararlılıkla sürdüren ve hızlandıran Kadirli İlçe Emniyet Müdürlüğü, bölge halkının güvenliği konusunda taviz vermeyeceklerinin de altını çizdi. 


Kadirli İlçe Emniyet Müdürlüğü hırsızlık olayının zanlılarının yakalanması ve tutuklanmasının ardından, Kadirli halkına “Bölge halkının daha huzurlu ve güvenli yaşamaya devam etmesi için ekiplerimiz tarafından başta hırsızlık olmak üzere tüm güvenlik çalışmaları devam etmektedir.” açıklamalarında bulundu. 



 
Bu haber 595 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum