Osmaniye'de Mahzen-3 Operasyonu: Suç Örgütleri Çökertildi!

Osmaniye'de gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarla, Murat Özdemir ve Cengiz Arslan'ın liderliğini yaptığı 2 ayrı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlar kapsamında, elebaşlarının da aralarında bulunduğu 55 şüpheli yakalandı.

Osmaniye'de Mahzen-3 Operasyonu: Suç Örgütleri Çökertildi!
04 Mart 2024 - 13:33

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Mahzen-3" operasyonlarıyla ilgili bilgi verdi. Bakan Yerlikaya, operasyonların Osmaniye'de gerçekleştirildiğini belirterek, Murat Özdemir ve Cengiz Arslan'ın liderliğini yaptığı 2 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Ayrıca, operasyonlar sonucunda elebaşlarının da içinde bulunduğu 55 şüphelinin yakalandığını ifade etti.  

Operasyonlarla ilgili detayları paylaşan Bakan Yerlikaya, Osmaniye Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde yapılan çalışmaların, organize suç örgütü üyelerinin suçlarını işlediklerinin tespit edildiğini açıkladı. Operasyonlar neticesinde, 61 adet ruhsatsız tabanca, 32 adet tüfek, 1,5 kg muhtelif uyuşturucu madde, çok sayıda mermi ve Türk Lirası ele geçirildiğini belirtti.

Bu haber 51 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum