Osmaniye'de Köpeğini Döven Şahsa Para Cezası!

Osmaniye'de, evinde beslediği köpeğini paspasla döven H.E. adlı kişiye, yaşanan şiddet görüntülerinin ardından para cezası verildi.

Osmaniye'de Köpeğini Döven Şahsa Para Cezası!
20 Temmuz 2023 - 23:04
Osmaniye 'de, evinde beslediği köpeğini paspasla döven H.E. adlı kişiye, yaşanan şiddet görüntülerinin ardından para cezası verildi. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından harekete geçilerek ciddi bir para cezası kesildi. 

18 Temmuz'da bir komşu tarafından cep telefonuyla kaydedilen ve sosyal medyada büyük tepki çeken görüntüler sonrasında, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

4 bin 554 TL Ceza!
Polis ve veteriner incelemeleri sonucunda, köpeği dövdüğü tespit edilen H.E., gözaltına alındı ve yasal süreç başlatıldı. Köpeğin üzerinde darp ya da yara izine rastlanmazken, şahsa Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında ağır bir idari para cezası verildi. H.E.'ye toplamda 4 bin 554 TL tutarındaki idari para cezası uygulandı.

H.E. serbest bırakılırken, köpek ise veteriner tarafından muayene edildi ve gerekli tedaviler için Osmaniye Geçici Barınak görevlilerine teslim edildi. Köpeğin barınağa yerleştirilerek bakımının burada devam edeceği öğrenildi.
Bu haber 226 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum