Osmaniye'de Aranan 3 Şahıs Tutuklandı!

Osmaniye’de çeşitli suç kaydı olduğu bilinen ve aranan 3 şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.

Osmaniye'de Aranan 3 Şahıs Tutuklandı!
29 Temmuz 2023 - 20:08
Osmaniye’de çeşitli suç kaydı olduğu bilinen ve aranan 3 şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü’nün yapmış olduğu çalışmalar sonucunda, farklı suçlardan dolayı haklarında arama kaydı olduğu bilinen kişiler yakalandır. Yakalanan 3 şahıs, adli makamlara sevk edildi. 

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği’nden alınan bilgilere göre, çeşitli suçlardan aranan ve kesinleşmiş cezaları olan kişiler yakalanarak gözaltına alındı. 12 yıl kesinleşmiş cezası olduğu öğrenilen S.P. isimli şahıs ve 21 yıl cezası olduğu bilinen Ö.Ö. ile birlikte 12 yıl 9 ay ve 22 gün kesinleşmiş cezası olan H.Y. polis ekipleri tarafından gözaltına alındırlar. 

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yakalanan şüpheli şahıslar, ivedilik ile adli makamlara sevk edildiler. Kesinleşmiş cezaları bulunan ve Osmaniye genelinde yapılan aramalar sonucu yakalanan şahıslar ise, kısa sürede tutuklanarak cezaevine gönderildiler. 

Yakalanan 3 kişinin de 12 yıldan 21 yıla kadar kesinleşmiş cezaları olduğu açıklandı. Emniyette işlemlerinin tamamlanmasının ardından ilgili adli makamlara sevk edilen şahıslar tutuklama kararının ardından cezaevine gönderildi.

Bu haber 678 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum