Köy Okulunun Büyük Başarısı

Osmaniye son zamanlarda eğitim ve öğretimdeki başarısını artırırken aynı zamanda okullarda yapılan sportif ve sosyal etkinlik projeleri ile de kendisini ön plan çıkarmayı başardı.

Köy Okulunun Büyük Başarısı
02 Ocak 2022 - 23:39
Özellikle Kadirli’de bulunan okullar bu anlamda marka değeri taşıyor. 
Osmaniye’de buluna okulların eğitim öğretim faaliyetleri dışında sportif ve sosyal projeleri de göz doldurdu. Bu etkinliklerden birisi de ilimizin marka değeri olan Kadirli TEAŞ Aslantaş HES Ortaokulu olarak kayıtlara geçti. Türkiye’de Fen Liselerine öğrenci kazandıran okul aynı zamanda bir çok öğrenciye de burs kazandırması ile ön plana çıkmıştı. 
Kız Futbol takımı olarak sayılı okullar arasında olan Kadirli TEAŞ Aslantaş HES Ortaokulu’nun ayrıca son dört yıldır üst üste il ikincisi olan kız futbol takımı son yapılan şampiyonadan birinci çıktılar. Bu sebeple de Bölge finallerine katılmayı hak kazanan futbol takımı bölge şampiyonasında da kupayla dönmeye kararlılar. 
Final maçında oyuncuları izleyen Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız eğitim öğretim faaliyetlerinde olduğu gibi spor müsabakalarında da başarılı olan okul idareci ve öğretmenlerini kutlayarak teşekkür etti.


Bu haber 1067 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum