Kadirli Belediyesi Sokaklarında Yeşilçam Rüzgarı

Kadirli Belediyesi’nin yürüttüğü sokak sağlıklaştırma projesi kapsamında gerçekleştirilen Yeşilçam rüzgarı Sıdıka Saygılı Caddesi’nde esmeye başladı.

Kadirli Belediyesi Sokaklarında Yeşilçam Rüzgarı
22 Temmuz 2023 - 00:29
Kadirli Belediyesi’nin yürüttüğü sokak sağlıklaştırma projesi kapsamında gerçekleştirilen Yeşilçam rüzgarı Sıdıka Saygılı Caddesi’nde esmeye başladı. 

Yeşilçam’a konu olmuş ve dilden dile hala dolanan efsane sözler ile birlikte Yeşilçam’a gerek oyunculuğu ile gerek  yaptığı işler ile tanınmış yüzlerin sokaklarda resmedileceği açıklandı. 


Kadirli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafınca yapılacak olan bu efsane fikir Kadirli Belediyesi sokaklarını canlandıracağı umuluyor. Güzel bir işe imza atan Kadirli Belediyesi Yeşilçam’a konu olmuş efsane yüzleri yeniden sevenleri ile buluşturmayı planlıyor. 

Yeşilçam’ın yeniden canlılığına kavuşmasını hedefleyen Kadirli Belediyesi proje kapsamında gerçekleştirilen Yeşilçam sözlerinin ve yüzlerinin büyük beğeni toplayacağına inanıyor.

Sıdıka Saygılı Caddesi Artık Yeşilçam Durağı


Kadirli Belediyesi Sabrın Mahallesi Sıdıka Saygılı Caddesi duvarları Yeşilçam oyuncularını yeniden canlandırıyor. Kadirli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen proje hakkında konuşan başkan Ömer Tarhan, sokakların artık çok daha güzel görüneceğinin altını çizdi. 

Duvarlarda resim ve sözleri gören insanların yüzündeki gülümsemeden bahseden Tarhan sokakların tek tip görünümde olmasının önemli olduğundan ve duvarların güzel görünmesinin öneminden bahsetti. 

Sözlerine devam eden Tarhan
Kadirli Belediyesi’nde büyümüş olan ressam Tahsin Çeri’nin Yeşilçam oyuncularını duvarlara resmedecek kişi olduğundan bahsetti. Görsel anlamda güzel görünen ve hoş bir tebessüm bırakan duvarların güzelliği pek çok kişiyi etkileyeceğinden söz etti. Proje kapsamında gerçekleştirilen işlemlerin pek çok mahallede devam ettirileceğinden bahsederek sözlerini sonlandırdı. 

Bu haber 295 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum