Şehidimiz Ömer Cinkara Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Van'ın Özalp ilçesinde silah kazası sonucu Şehit olan Söz.Er Ömer Cinkara Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Şehidimiz Ömer Cinkara Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı
27 Temmuz 2023 - 07:10
Van'ın Özalp ilçesinde silah  kazası sonucu Şehit olan Söz.Er Ömer Cinkara Osmaniye’nin Kadirli  ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Van'ın  Özalp ilçesinde bir silah kazası  sonucu yaralanan ancak hastahanede tüm müdahalelere  rağmen  kurtarılamayarak şehit olan Söz. Er. Ömer Cinkara Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde son yolculuğuna  uğurlandı.


Şehit asker önce Şehit Mehmet Hallaç Mahallesi’ndeki baba ocağına getirilerek  helallik  alındı. Ardındada  şehidin naaşı Kadirli Asri Mezarlıkta askeri Tören düzenlendi törende şehidin özgecmişi  okunarak cenaze namazına geçildi.

Törene Osmaniye valisi Erdinç Yılmaz, Garnizon Komutanı, Millet vekili Derya Yanık Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tahran Mülki idari amirleri ,Annesi Döndü ve babası Ali Cinkara , Şehit yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazının ardından Şehit Söz. Er. Ömer Cinkara  Asri Mezarlıkta’ki Garnizon şehitliğin’de son yolculuğuna  uğurlandı.

Bu haber 320 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum