OGC Genel Kurul Yönetiminde Menderes Özat Görev Aldı

OGC Genel Kurul Yönetiminde Menderes Özat Görev Aldı. OGC başkanı İsrafil Avcı’nın önderliğinde olağan genel kurul güven tazelemek için düzenlendi. Düzenlenen genel kurul toplantısında Kadirli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyesi olan Menderes Özat da görev alarak katıldı.

OGC Genel Kurul Yönetiminde Menderes Özat Görev Aldı
18 Aralık 2021 - 14:01
Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’nin (OGC) tek liste ile düzenlenen seçiminde başkan seçilen İsrafil Avcı kurul toplantısı ile tekrar güven tazeledi.
Genel kurul toplantısı Gökhan Erkmen Toplantı Salonu’nda düzenlendi. Toplantıya OGC cemiyetine kayıtlı olan 128 üyeden 78’i katıldı. Katılan üye sayısı ile genel kurul toplantısı için çoğunluk sağlandı.
Genel kurulda divan başkanı olarak Valilik Basın Müdürü Osman Turunç görev aldı. Başkan yardımcısı olarak ise Mustafa Cengiz yer aldı. Divan oluşumunda Katip Üyesi olarak ise Özcan Bayraktar görev aldı. Divanın oluşmasının ardından OGC için belirlenen gündem maddelerine geçildi.
OGC için çalışma ve hesap raporları üyelere sesli bir şekilde okunarak oy birliği ile maddelerin kabul edilmesi sağlandı. İsrafil Avcı başkanlığında oluşturulan liste de sunularak oy birliği ile kabul edildi.


İsrafil Avcı başkanlığında önerilen isimlerin onaylanmasının ardından yeni yönetim kurulu üyeleri açıklandı. Yeni yönetim kurulu üyeleri ise;
Asil Üyeler
●İsrafil avcı
●Mustafa Bardak
●Muhammed Kırlar
●Ali Celal Kaymak


●Zeki Kurultak
●Menderes Özat 
●İbrahim Emül
Yönetim kurulu yedek üyeleri, denetim kurulu asil ve yedek üyeleri de genel kurulu sonunda oy birliği sağlanarak üyelere duyurulmuştur.
Bu haber 882 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum